.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    sexY_BaBy{}
    Guest

dali sum vlubena ili ne? moderirano ot WIM

ami taka xaresvam edno mom4e (jenkar) to su6to proqvqva nqkvi simpatii kum men ama t'va vse pak e normalno za jenkar ta kato go vidq i napravo surceto mi apo4va da bie sus 180 (tuka nqkude) udara v minuta mn go xaresvam ama ako me popitat za6to i az ne moga da otgovorq moje bi za6toto e adski sladuk i ponqkoga se durji mn milo no adski mn me drazni tva 4e se zaka4a s vsqka sre6tnata dori se celuva pred men s bra4etka mi s koqto presdi godina xode6e po edno vreme po4nax da go zabravqm 6tot ne go bqx vijdala nqkolko dena ama posle kato go vidqzx i vs se promeni ohhh kajete mi ko da prava

Голям фен
    em......nz kak moga da ti pomogna s jenkarite nqma kak da se opravish...

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Щом е женкар ,както ти казваш, бягай далече от него. Нищо хубаво не може да се очаква ,а само ще ти разбие сърцето. такива хора не знаят истинския смисъл на любовта!
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Мега фен Аватара на iiirish
    никой женкар не заслужава вниманието на едно свястно момиче тези, които се хващат на въдиците им са или прекалено наивни, или такива, които не подбират кой какъв е.
    спри да се занимаваш с него докато е време, за да не си блъскаш после главата

Повече от фен
    Град
    Луната
    Единственото което бих ти дал като е съвет е да внимаваш с него защото има няколко типа женкари.Някой женкари са станали такива защото са били наранявани в миналото от момичетата и по някакъв начин се опитват да компенсират.Освен да си поговорите и да се изясните невиждам друг вариянт да разбереш дали има нещо към теб но все пак имай си едно на ум че може да иска само да те използва.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Голям фен
    Град
    Бургас
    ако си абсолютно сигурна в него чак тогава се занимавай ( защото и женкарите могат да бъдат само с една ако мн я харесват ) а дали го обичаш - не просто мн го харесваш ти почти не го познаваш че да го обичаш. остави нещата такива засега. занапред то ще се види.. и кажи на братовчедка ти че го харесваш да не ходи да се мляска с него.. успех мила

Мега фен Аватара на koalka
    Дори и да тръгнете,ако не те обича ви давам маскимум един месец.Скъпа,той е женкар,осъзнай се.Никога няма да е изцяло твой.А и това,че сърцето ти бие лудо не означава,че си влюбена.Може просто да го харесваш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    ако си абсолютно сигурна в него чак тогава се занимавай ( защото и женкарите могат да бъдат само с една ако мн я харесват ) а дали го обичаш - не просто мн го харесваш ти почти не го познаваш че да го обичаш. остави нещата такива засега. занапред то ще се види.. и кажи на братовчедка ти че го харесваш да не ходи да се мляска с него.. успех мила
    ami to bra4etka mi znae 4e go xaresvam ama toi i se natiska6e vupreki 4e i tq moje6e da se drupne ama.......... ne 4e go xaresva tq predi xode6e s nego min god i sega i e antipati4en ama i az nz 6o prai taka

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Първо разбери дали те харесва поне малко и тогава виж какво ще правиш.Сега с тези догадки до нищо хубаво няма да стигнеш

Абе мани ги тея глупаци - ще си поиграи с тебе и ще те остави!
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

sexu_baby
    Guest
    abe xora da vi kaja az ve4e trugnax toq prosluvut jenkar oba4e sega ne6to ne varvqt ne6tata kakto az iskam smisal az ne govorq mn s nego a i toi ne iska da se celuvame kazva 4e uj go bilo sram da be ne mi se vqrva toi znae 4e az dosega ne sam se celuvala i nz dali zaradi tva xodime ot 1 sedmica a i ne6to kato 4eli mai ne si go xaresvam ve4e nz mn sum oburkana molq pomogne mi

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    никой женкар не заслужава вниманието на едно свястно момиче тези, които се хващат на въдиците им са или прекалено наивни, или такива, които не подбират кой какъв е.
    спри да се занимаваш с него докато е време, за да не си блъскаш после главата

мацка 6том е бройкаджия напрао си постави за цел да го забраи6!!!!!!!!!!!!!! аз хоех с 1 такъф и ми се еба майката!!!!!!!!!!!!!! не му вярвай кфото и да ти каже за едното ебане е !!!!
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Не се забърквай с женкари, не си заслужав. Единственото, което може да ти донесе една такава връзка е страдание. Много малко женкари могат да се променят, а останалите карат момичетата, които са с тях да страдат. Не се занимавай с него, скоро ще откриеш някой, който да е достоен за любовта ти.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

заеби го има мн по сериозно момчета
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Guest
    ami vuprosa e 4e ve4e xodix s nego za 2 sedmici i ne6to i nakraq toi trugna s dr abe ne trqbva5e vupb6te da se zaburkvamn s nego ama..............................

Guest
    ax lelelellele

moderirano ot WIM
    tochka 10 ot prawinika

"po edno vreme po4nax da go zabravqm 6tot ne go bqx vijdala nqkolko dena " opredeleno ne si vlubena

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CrIsTiaNo_
    "po edno vreme po4nax da go zabravqm 6tot ne go bqx vijdala nqkolko dena " opredeleno ne si vlubena
    nali i az tva vikam

Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Щом е женкар ,както ти казваш, бягай далече от него. Нищо хубаво не може да се очаква ,а само ще ти разбие сърцето. такива хора не знаят истинския смисъл на любовта!
    absolutno to4no kazano qvno e 4e go haresva6,no 6tom e jenkar nai-dobre 6e e da mu predloji6 da tragnete i tam kvot stane,no sig sled tova ve4e nqma da misli6 za nego
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Guest
    ostavi go nishto dobro nqma da ti donese toi ne e za teb she go razberesh edin e jenkar dori da tragnesh s nego povqrvai mi che oshte na 2riq den i shte razberesh shto za stoka e shte ti donese samo bolka i ogorchenie opitai se da go zabravish nameri si nqkoe momche koito da e obichliv galioven i nai vajnoto da e samo tvoi Toq jenkar (taka narecheniq) shte ti razmati samo mozaka i nishto drugo POJELAVAM TI USPEH, DANO GO ZABRAVISH

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ND4SPD_f
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    absolutno to4no kazano qvno e 4e go haresva6,no 6tom e jenkar nai-dobre 6e e da mu predloji6 da tragnete i tam kvot stane,no sig sled tova ve4e nqma da misli6 za nego
    e xodix ve4e s nego za 3 sed i ve4e ot 2-3 sed ne xodim i pak ne moga da go zabravq mamka mu nz kvo da prava

Влюбена си!
    Addicted...

Колкото се може по далече стои от женкар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си