Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Изкушавах се да направя същото сега, но просто с някои неща не съм съгласен и няма как да не сложа и аз някой ред, измислен от собствената си главица:

След като е даден един ясен, точен отговор, който би трябвало да задоволи въпроса, не би ли трябвало вие просто да подминете темата? Излишно е да се пише едно и също, дори и казано по разли1ен начин. Това показва единствено и само вашето желание да трушпате мнения. След като е отговорен на въпроса (ако темата е с въпрос, зададен от автора й) темата се счита за приключена и трябва да бъде заключена. Сега критикувам "шефчетата"
Понякога, най-вече в "Любов", човекът, пуснал темата, иска да чуе мнението на няколко човека. Ако да кажем от 12 мнения 8 са близки или еднакви, то това ще помогне на автора да вземедадено решение или да действа по определен начин, или иначе казано - да послуша съвета на тия 8 души. Имам предвид, че много зависи от самата тема. Ако темата е относно конкретен въпрос за линк, страница в интернет, есе или нещо такова съм съгласна, но иначе... няма лошо от повечко мнения, било то и идентични