.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

nai- nestandartnoto mqsto

poneje s moq priqtel ni predstoi da prai sex za 1 pyt i na dvamata ni e za 1 i poneje nqma kade se4ydim dali moje na edna stena da go napraim temata nee ebavka

Guest
    kakva stena vi goni? po-dobre kato e purviq ti put da si legnala na udobno mqsto,da e v spokoina obstanovka i da nqma 6ans nqkoi da vi hvane.ako moje go napravete u tqh ili u vas,kogato nqma nikoi.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    По-добре изчакайте удобен момент, когато ще имате по-удобен терен.

Град
    В Мъглите На Авалон

STENA - ABSURD

Vij sega mili4ka - 6tom ti e za parwi pat mi se struwa absurdno da si mislite 4e 6te stane na stena! Pyrviq pyt ne e sigyrno 4e waob6te 6te stane ne6to , mila. Za twa trqbwa da wi e max udobno i spokoino 4e i na nego da mu e dobre 6toto kato ne ate naqsno s materiqla 6te ima da mu pada mnogo pati , predi da uspee da te probie, ako waob6te uspee de. Spored men e po-dobre parwo malko da te poraz6iri s ruka i 4ak sled twa da deistwate po sa6testwo.A, i moje da otneme mn wreme. Za twa - udobno mqsto, mn prezerwatiwi(6te izsahwat i 6te te boli powe4e a i moje da se skasat) i uspeh :P

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    ако си някоя мазухистка го правете не на стена а на колело направо....!според мен най-добре е да изчакате подходящия момент и тогава...след като сте го правили вече можете и на стена и на диван...абее на каквото искате но първия път трябва да е по традиционно (на легло)

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    По-добре изчакайте удобен момент, когато ще имате по-удобен терен.
    to4no taka,za purviq put tr da si otpusnata i da si legnala spokoino
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си