Хихих..хубава тема! Аз съм много благодарна на 2ма души, които ме научиха на доста неща,че 1ният и сега продължава. Само да обобщя, че след всяка раздяла има какво да научиш- най-малкото какви грешки да не допускаш. Та значи 1 от момчетата ме научи,че всичко се прощава стига да държиш на човека до себе си, научи ме да слушам Bon Jovi, Whitesnake, Def Leppard и още доста от този тип , научи ме да ценя хората около себе си. И още там неща. Общо взето от краткотрайни връзки се научих да не се доверявам лесно... От момчето, което дълго време вече е в сърцето ми, съм се научила и на добро и на лошо- общо взето той пък мн добре знае как да се отнася с човека до себе си, да обръща внимание и уважава малките неща, цени всичко,което му се дава (аз това си го правя и без той да ме е научил). Научих се,че ако искам мога да играя грубо, да извъртам нещата в моя полза- по неговата глава с неговите камъни (тук става доста опасно, повярвайте). Той ме направи по-силна личност, научи ме да давам само напред, да не се предавам.