- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво учим от човека до себе си?
Трудно ми е да кажа какво точно научих от предишния си приятел .... той беше много важен за мен в определен минал момент и ми помогна да повярвам в себе си и ми даде сили да продължа. Истината е, че когато го срещнах ужасно много имах нужда от човек до мен и макар че нещата при нас бяха доста различни и странни той ми даде сили и ме научи да бъда малко по-упорита и да вярвам в мечтите си.
Сега обаче в живота ми има друг човек. Много по-истински и по-прекрасен, но разбира се и по-различен. Той, настоящия ми приятел е човека, от който съм попила най-много неща и с когото се научих да бъда голяма и отговорна. Той ми даде смелостта да преодолея може би най-сериозното препядствие в живота ми....и това никога няма да го забравя... Научи ми че любовта наистина е важна и има човек, който би дал живота си за теб ....
Така че какво да ви кажа..... всеки (добър или лош) ни оставя по частица от себе си. И дори да отричаме това, да го наричаме "идиот", "негодник", "простак".....той е бил част от живота ни....следователно е значел нещо за нас. И дори много да ни е наранил ние не бива да обръщаме гръб на това, което ни е дал ...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me