Трудно ми е да кажа какво точно научих от предишния си приятел .... той беше много важен за мен в определен минал момент и ми помогна да повярвам в себе си и ми даде сили да продължа. Истината е, че когато го срещнах ужасно много имах нужда от човек до мен и макар че нещата при нас бяха доста различни и странни той ми даде сили и ме научи да бъда малко по-упорита и да вярвам в мечтите си.
Сега обаче в живота ми има друг човек. Много по-истински и по-прекрасен, но разбира се и по-различен. Той, настоящия ми приятел е човека, от който съм попила най-много неща и с когото се научих да бъда голяма и отговорна. Той ми даде смелостта да преодолея може би най-сериозното препядствие в живота ми....и това никога няма да го забравя... Научи ми че любовта наистина е важна и има човек, който би дал живота си за теб ....
Така че какво да ви кажа..... всеки (добър или лош) ни оставя по частица от себе си. И дори да отричаме това, да го наричаме "идиот", "негодник", "простак".....той е бил част от живота ни....следователно е значел нещо за нас. И дори много да ни е наранил ние не бива да обръщаме гръб на това, което ни е дал ...