- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво учим от човека до себе си?
Предишните ми връзки бяха по-скоро фарс...към нито едно от тези момчета не изпитвах нещо по-сериозно (те за това и не бяха особено продължителни....).Все пак обаче от един от бившите ми научих какво е някой истински да те обича,да е готов да пренебрегне себе си и собствените си желания,само и само на теб да ти е добре и това все пак да не те удовлетворяваМило момче беше...
Малко по-късно срещнах един човек,който ме промени до неузнаваемост.Направи го несъзнателно,но ме превърна в едно мислещо и отговорно момиче.Заради него порастнах...и всъщност никога не сме имали връзка,но той ще си остане един от най-значимите хора в живота ми! Научи ме на обратното-какво е да обичаш с цялото си същество,но да знаеш,че е невъзможно да получиш това,което искаш.Показа ми какво е това вътрешно да се раздираш,какво е болка и страдание (пак не беше умишлено) и куп други неща...и когато казвам,че това е един прекрасен човек-абсолютно не преувеличавам![]()
После срещнах и настоящия си приятел,който пък ме научи какво е връзка...от него всеки ден "попивам" по нещичко,макар и дребно.Ще остави доста трайна следа в живота ми,в това съм сигурна! Не мога да опиша с думи колко много значи той за мен,не искам да правя равносметка за нещата,които съм научила от него,ще го оставя за бъдещето...за сега ми стига,че е до мен![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше