- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hodite li...
Iskam da vi popitam hodite li bez belio. Ako da kolko 4esto. Haresva li vi da hodite bez belio.
Offf vii ste ludi be!Po - umna tema ne moja li da izmisli6 ?
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Не,доста е нехигиенично. Но виж минава ми идеята някой път да излезна без сутиен под дебелите пуловери, така че да не забележи въпросната личност липсата на сутиена ми...след което да бъде приятно изенандан
еха определено ако ми беше приятелкащях да съм приятно изненадан с тоя трик
![]()
Без гащички си щакам най редовно като съм с ханцунг
ама слагам 10-20 пъти годишно такова нещо![]()
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ!
Попринцип не, само 1път съм ходила така-без гащички, ама за малко. Абе....дълга история.![]()
eee... ami razkajiq de
Не. Не смятам, че ще се чувствам удобно, а и е много нехигиенично.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз познавам едно две момичета, които съм засичал да ходят без бельо.На един бал ... една позната беше с официална рокля, къса, а отдолу без бельо.А съседката ми най-редовно си ходи без сутиен, ама нейнити цифарки са над 100 см ..сещатае се за кво става въпрос.
само веднъжама не бях о4арована
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
предрасъдъци :PПървоначално написано от koalka
Не виждам смисъл. Ако е за възбуда на партньора, то моят няма да се възбуди от това. Едно секси бельо е много по-еротично, особено ако се допълни със закачка при свалянето му![]()
А на мен дори и в къщи не ми е удобно да седя без бельо. Само ако се изкъпя после може да махна сутиена.
охо редовно си щъкам по патка...МИ така де хем се вижда кога патладжана е усзрял хем съм готов заекшан...Пък и на мачкане е по-добре...Голям кеф е веселба голяма...О чакай малко ти само за момичета ли питаше?Е няма нищо сега ще знаеш как е и при мъжете![]()
Не. Звучи ми гадно даже..![]()
определено не![]()
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
bez sutien si hodq redovno...osobeno lqtoto...no bez pra6ki/boxerki ne moga ...
Love you Kris !!!
Ako nqma nikoi v nas i izlizam ot banqta mn se kefa da si hodq gol iz ku6ti ama tfa e mn mn rqdko go pravq
Love House Music !!!
Ми не,нося си бельо винаги.![]()
идеята на бельото е да не ти се протриват гениталиите но комент
Ne!![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()