Първоначално написано от
krem4et0

Първоначално написано от
malka_sladuranka

Първоначално написано от
krem4et0
1 страничен въпрос. Как става тоя номер след еякулация да продължиш веднага без почивка? Моя приятел лежи като заклан половин час, а последния път замалко да получи инфаркт,защото и5маше много силин оргазъм,а ти на конвейр сменяш кондомите.
Мила, не всички мъже са като твоя приятел. Доста мъже правят така/без почивка/ включително и моя приятел. Така, че - хора всякакви има.

Просто питам. чудно ми е,защото оргазмът си е доста изтощитилен. не говоря за това,че не му става,а просто не може да мръдне. дори едва става до тоалетната-толкова е изпит. Е,сега може и от възръстта да е-остарява моето момче!
krem4et0,
Просто не можеш да не се изтъкнеш, нали?! "Аз и моя приятел", "невероятни и многобройни оргазми", "изключителен секс" - общо взето всичките ти поуст-ове ги съдържат тези изрази. Имаш си свой собствен Топ3 на най-използвани самохвалби. Никой не е тук да чете за прехваления ти интимен живот. Даже, честно казано, толкова прекаляваш, че започвам да се чудя дали съм само аз или всички започват да се съмняват дали тази "изумителна" връзка наистина съществува... или просто си едно самотно комплексирано детенце, прочело абсолютно всички статии за секса и оргазма в нета. А има и друг вариант....даже повече ми намирисва на него... приятеля ти редовно посещава този форум и вероятно е толкова комплексиран човечеца, а ти си така отчаяна да го задържиш,че си мислиш,че ако не спираш да го хвалиш един вид публично, вс между вас ще е наред... Излагаш се! Колко човека трябва да ти го кажат!? Повечето хора влизат тук, за да получат съвет, а останалите, за да дадат съвет. С какво помага твоя "несравним и неповторим" приятел и секса ти с него! Не всички са като теб или като него, ако изобщо съществува. Въобще... можеш ли да направиш едно изречение по предназначение да посъветваш някого БЕЗ да споменеш изразчетата от твоя Топ3??? Лазиш по нервите на доста хора. Сега,разбира се, ме е яд за всичко, което написах, въпреки че го мисля, защото отправено до дебили като теб, това си е чиста загуба на време. Просто... вземи се малко в ръце. Хвали си 3ди интимния живот пред приятелките, дето може и да те послушат. Форума е пълен с безсмислените ти поуст-ове с много думи за секс и с никво съдържание. Малко акъл ако имаш, замисли се.