.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Sure Check

Guest

Sure Check

Iskam da vi pitam za testa za bremennost Sure Check kato si go napravih i kapa4eto na kasetkata be6e leko otkrehnato a ne pl1tno zatvoreno tova pre4i li?I s16to vqrno li e 4e ako se piqt mn te4nosti predi t`fa moje urinata da se razredi i rezultata dan e to4en?

За капачето няма проблем. Това с течностите и аз съм го чувала. Ето защо е прието теста да се направи рано сутрин с първата урина.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    това за капачето не е проблем,но за течностите съм го чувала,за това най хубаво е да се прави сутрин.
    А Sure Check гинеколога ми каза че са пълни боклуци.и от други хора съм го чувала..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Що пък да са пълни боклуци ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Фен
    Град
    v ku6ti
    Kapa4eto ne e problem,a za te4nostite si go pi6e i na listovkata na testa
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    ами гинеколога ми каза че доста често показвали грешно и че са китайски боклуци.Доста приятелки са ми казвали че като са си правили тест Sure Check отчита 1 после като си направи след 2-3 часа отчита друго..

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от eternity
    Kapa4eto ne e problem,a za te4nostite si go pi6e i na listovkata na testa
    Pishe ama koi da chete ...

Супер фен
    "....теста е валиден,а Жоро е невинен...ако има 2 черти (ще повторим-2 черти) бързо,бързо му звъни-бременна си вече ти!"
    Боклук,ама е с най-лудата реклама

Иначе се съгласявам с мнението на тези преди мен
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Е рекламата е готина. Спор нема

triabva li?

az li4no sam si pravila 4 pati SURE CHECK kato predi tova puskah temi tuk no vse pak za uspokoenie i 4etirite pati be6e otricatelen.ina4e si mi idva normalno ama pak ne6to kato 4eta paranoiata me hva6ta...da pravia li dr marka test?

Guest
    az li4no sam si pravila 4 pati SURE CHECK kato predi tova puskah temi tuk no vse pak za uspokoenie i 4etirite pati be6e otricatelen.ina4e si mi idva normalno ama pak ne6to kato 4eta paranoiata me hva6ta...da pravia li dr marka test?
    Shtom si ti idva navreme i imash 4 otricatelni testa, nqma nujda da pravish i ot dr marka. Ako za v bydeshte (nedai Boje!) ti se naloji pak prosto i kupuvai dr marka, az syshto sym 4uvala loshi otzivi ot Shure Check! No ne pozvolqvai paranoqta da te goni neprekysnato Kysmet

...it's WilD ObseSSioN...

Guest
    Абе незнам,ма един път една приятелка ме вика в тях и ми връчва едно такова и ми вика "ко мислиш"...И седя аз и го гледам.И нали в рекламата "има ли една черта...ако има две черти..."Ами ако има една тъмна и една светла черта ко праим? И седим тримата и умуваме...и накрая измислихме,че "просто нали са близо и не е оцветено,ми тая лентичка е кат гъба и навсякъде е червено,ама там най-много,ама и другата...ама значи,че не е бременна"Големи разсъждения бяха.
    Иначе рекламата рулира,ама теста май верно е боклук...

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Scandalous_lady
    Много е зле тоя тест. На сумати приятелки им показва положителен, вкарва ги в някви луди филми, пък накрая нищо им нямаше.
    Ама и по-гаден слу4ай има - една позната така си подозираше, 4е има вероятност да са огафили нещата с мъжа си. Единия месец й дойде, но беше само 1 ден и то някакво розово такова, направи си тя един Шуър 4ек и според теста не беше бременна. Тъкмо се успокои и на другия месец цикълът й ама изобщо не се появи. И айде на гинеколог, после айде аборт... абе кофти история.
    Та аз на Шуър 4ек не вярвам Ама рекламата е невероятна

Робинята на Quench

Град
    за рекламата и аз съм съгласна,въпреки че любимата ми беще за пурлан..там с едно бебче и половера..още си пея песничката,но теста е егати боклука,аз винаги си правя 2 различни защото на тия неща не вярвам ..

test home

sega predi malko za uspokoenie si vzeh test home,amerikanski,po vsiako vreme na denono6tieto pak,i be6e otricatelen taka 4e toi mai e po dobar ot sure check kakvo mislite

Мега фен
    Град
    SF

Re: test home

Цитирай Първоначално написано от luda_paranoi4ka
    sega predi malko za uspokoenie si vzeh test home,amerikanski,po vsiako vreme na denono6tieto pak,i be6e otricatelen taka 4e toi mai e po dobar ot sure check kakvo mislite
    Според мен всеки друг тест е по-добър от Шуър 4ека. Ама ти врено си паранои4ка,мили4ка! Стига с тея тестове. Като направиш един-два и резултатът е един и същ, вземи се успокой малко и стига давала пари за глупости

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си