- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sure Check
Iskam da vi pitam za testa za bremennost Sure Check kato si go napravih i kapa4eto na kasetkata be6e leko otkrehnato a ne pl1tno zatvoreno tova pre4i li?I s16to vqrno li e 4e ako se piqt mn te4nosti predi t`fa moje urinata da se razredi i rezultata dan e to4en?
За капачето няма проблем. Това с течностите и аз съм го чувала. Ето защо е прието теста да се направи рано сутрин с първата урина.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
това за капачето не е проблем,но за течностите съм го чувала,за това най хубаво е да се прави сутрин.
А Sure Check гинеколога ми каза че са пълни боклуци.и от други хора съм го чувала..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Що пък да са пълни боклуци ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ами гинеколога ми каза че доста често показвали грешно и че са китайски боклуци.Доста приятелки са ми казвали че като са си правили тест Sure Check отчита 1 после като си направи след 2-3 часа отчита друго..Първоначално написано от bungle
Pishe ama koi da chete ...Първоначално написано от eternity
"....теста е валиден,а Жоро е невинен...ако има 2 черти (ще повторим-2 черти) бързо,бързо му звъни-бременна си вече ти!"![]()
Боклук,ама е с най-лудата реклама![]()
![]()
Иначе се съгласявам с мнението на тези преди мен![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
az li4no sam si pravila 4 pati SURE CHECK kato predi tova puskah temi tuk no vse pak za uspokoenie i 4etirite pati be6e otricatelen.ina4e si mi idva normalno ama pak ne6to kato 4eta paranoiata me hva6ta...da pravia li dr marka test?
Shtom si ti idva navreme i imash 4 otricatelni testa, nqma nujda da pravish i ot dr marka. Ako za v bydeshte (nedai Boje!) ti se naloji pak prosto i kupuvai dr marka, az syshto sym 4uvala loshi otzivi ot Shure Check! No ne pozvolqvai paranoqta da te goni neprekysnatoaz li4no sam si pravila 4 pati SURE CHECK kato predi tova puskah temi tuk no vse pak za uspokoenie i 4etirite pati be6e otricatelen.ina4e si mi idva normalno ama pak ne6to kato 4eta paranoiata me hva6ta...da pravia li dr marka test?Kysmet
![]()
Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Абе незнам,ма един път една приятелка ме вика в тях и ми връчва едно такова и ми вика "ко мислиш"...И седя аз и го гледам.И нали в рекламата "има ли една черта...ако има две черти..."Ами ако има една тъмна и една светла черта ко праим?И седим тримата и умуваме...и накрая измислихме,че "просто нали са близо и не е оцветено,ми тая лентичка е кат гъба и навсякъде е червено,ама там най-много,ама и другата...ама значи,че не е бременна"Големи разсъждения бяха.
Иначе рекламата рулира,ама теста май верно е боклук...
Много е зле тоя тест. На сумати приятелки им показва положителен, вкарва ги в някви луди филми, пък накрая нищо им нямаше.Първоначално написано от Scandalous_lady
Ама и по-гаден слу4ай има - една позната така си подозираше, 4е има вероятност да са огафили нещата с мъжа си. Единия месец й дойде, но беше само 1 ден и то някакво розово такова, направи си тя един Шуър 4ек и според теста не беше бременна. Тъкмо се успокои и на другия месец цикълът й ама изобщо не се появи. И айде на гинеколог, после айде аборт... абе кофти история.![]()
Та аз на Шуър 4ек не вярвамАма рекламата е невероятна
![]()
![]()
Робинята на Quench
за рекламата и аз съм съгласна,въпреки че любимата ми беще за пурлан..там с едно бебче и половера..още си пея песничката,но теста е егати боклука,аз винаги си правя 2 различни защото на тия неща не вярвам ..
sega predi malko za uspokoenie si vzeh test home,amerikanski,po vsiako vreme na denono6tieto pak,i be6e otricatelen taka 4e toi mai e po dobar ot sure check kakvo mislite
Според мен всеки друг тест е по-добър от Шуър 4ека. Ама ти врено си паранои4ка,мили4ка! Стига с тея тестове. Като направиш един-два и резултатът е един и същ, вземи се успокой малко и стига давала пари за глупостиПървоначално написано от luda_paranoi4ka
![]()
![]()
Робинята на Quench