.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    sramejlivkata{}{}{}
    Guest

otnsno edno zapoznanstva

emi zna4i eto q moqta "istoriq" zna4i redovno hodq i si pazaryvam ot edin magazina...no ot nqkolko dni ima edin mn ama adski mn simpati4en prodava4...neska kato hodih...da si kypq edni dre6ki...i na kasata se usmihna hiper 4arovno i as napravo...predniq pyt kato hodih pak be6e tam...ta vaprosa mi kak da go zagovorq 4e da se zapoznaem... plss help

Град
    sofia
    vij sa kato se s4ita 4e az imam golqm problem sas zapoznabstawa li4no moga da ti kaja 4e ako go zagovori6 i mu poiska6 skypeto ili ne6to takva gsm
    ili
    da go pita6 da hodite na kafe 6te razbere6 samata ti dali moje6 da druji6 s nego ili ne
    Tu es un r

ми следващия път го базикни нещо после го заговори и той сам ще ти поиска телефона
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Мега фен Аватара на koalka
    Като отиваш при него случайно го заговори нещо за магазина и после премини към други теми за говорене.

Голям фен
    Мм за по лесно .. и ако губиш и ума и дума ..ходи по честичко в магазина и някой път просто когато ти дава касова бележка към покупката може да си драснеш телефонния номер в/у нея и да му я върнеш .. ако и той е заинтересуван от теб и не е зает все ще ти се обади

Голям фен Аватара на I_ve7o

sramejlivka{}{}{}

em tova s kasovata belejka..stava samo 4e dokato go napi6a..pyk i ako ne e zainteresyvan kak da otida sledva6tiq pyt.. :s.
    aa i btw...ako ne napravq tva s kasovata belejka...za kakvo da go bazikna i da go zagovorq no za kakvo..plss pi6ete

vyi..predi vleznah s nekyv typ nick 6tot si zabraih parolata kakto i da e .. plss pi6ete 6tot

Ем от скайпа ти изглежда, че си на 14 или скоро ще станеш.... Нз дали момче достатъчно голямо за продавач ще е заинтересовано, но опитай ако искаш...

plss pi6ete o6te plsss

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми другия път примерно иди в магазина,пробвай някоя дрешка и го питай как ти стои.От дума на дума,уж между другото си кажи името и така...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Като отиваш при него случайно го заговори нещо за магазина и после премини към други теми за говорене.
    \/
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си