.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    малката сладуранка
    Guest

Дали изпитва нещо към мен?

Това момче е с 8 години по-голямо от мен. Много ми харесва Толкова е сладък!!!Въпреки че сън на 15 за него няма проблем да говорим на всякакви теми.Днес утидох в едно кафене.Той беше в пушилнята и непрекъснато ме гледаше през прозореца.Аз се правех че не го забелязвам за да го дразня Той допуши цигарата си и дойде при мен.Пита ме как съм а аз му казах че съм настинала и че съм се схванала.Той каза че ще ми направи масаж.Мислех че се шегува.Разбрахме се за утре в 14:30 за масаж.Каза че ще ме намачка хубаво и ще се чувствам на седмото небе.Искам да ви попитам за съвет.Дали найстина изпитва нещо към мен.И какво да правя утре като се видим.Ест.няма да му дам да ме "мачка" Но все пак

Moderated by Aleandra
    т. 1 от Правилника!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    вземи си спрей и го напръскай в очите , ако те докосне !

Guest
    e to e qsno,4e te haresva,no vnimavai da ne te haresva samo za sex.gledai kak 6e se durji utre,za6toto moje tova da mu e celta.ina4e ti si re6ava6 kakvo da pravi6 sled tova.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e to e qsno,4e te haresva,no vnimavai da ne te haresva samo za sex.gledai kak 6e se durji utre,za6toto moje tova da mu e celta.ina4e ti si re6ava6 kakvo da pravi6 sled tova.
    Podkrepqm !!!

Не мене ми се струва ,че в тоя батко има нещо сбъркано
    Толкова ли не може да си намери момиче на неговара възраст ?ЛЕЛЕ...побиват ме тръпки .Бъди умна -ако те докосне може да го съдиш ...особено ако ти си на 15 ,а той на 23 .Тва е наказуемо !!!
    Наистина внимавай и по -добре си намери някой на твоята възраст или поне не толкова голям .Може да е много сладък ,но да те видя дали няма да ти се драйфа от него ако примерно те използва само за секс !

Внимавай много !!!!!!!!!!!
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Иска да те порне, тва е цялата работа

Мега фен Аватара на koalka
    Май този батко иска нещо повече от това да те масажира.

Голям фен
    Малка сладка 15 годишна кукличка и 23 годишен батко .. и ще ти прави масажи .. може само да се надяваш че няма да иска да спи с теб .. и да сигурно те харесва, но като за един път ... Моето мнение е че просто иска да те изчука ...

Моето мнение е че е педофил. А ти ше ревеш.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Baby toq batko mai iska samo sex..Osuznai se..i kvo kato e gotin..da ne e samo toi ?!
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    вземи си спрей и го напръскай в очите , ако те докосне !
    =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си