Здравейте аз съм Анастасия случи ми се нещо много гадно и незнам какво да прая........може ли да ми дадетенякакъв съвет и моля без базици......
Имам си приятел от 2 месеца и мисля, че наистина го обичам.Той много искаше да му правя свирки, но мен ме беше много срам в началото.
Вчера бяхме на едно парти в квартала и аз пиинах малко повечко и се престраших да го направя.В началото ми беше малко странно но като видях че му харесва и на мене започна да ми става хубаво.......всичко беше супер но по едно време той започна да ми натиска главата се по силно от начало си помислих че е нормално но по едно вревме започна да ме притиска толкова силно че започна да ми става неприятно.Опитах се да се дръпна но това явно го възбуждаше още повече, почуствах се наистина унизена защото никога досега не се е държал така с мен.......Накрая го вкара толкова навътре че се задавих и.........много е срам да го кажа но повърнах неможех да повярвам какво ми се случва...той ме гледаще почти отвратен от мен...но не каза нищо.
Аз наистина много го обичам, но имам чъството че отношението му към нен не е същото.....сега незнам какво да правя.....как да поговоря с него за това.....