- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Gledahte li v4era "GORESHTO" sus Vera Kochovska?
kakvo6te kajete? Vqrvate li na vsi4ko koeto kaza?
Отговор на първия въпрос (заглавието) - Не![]()
Еххх...исках да го гледам...но адски ми се спеше...миналата нощ не бях мигвала![]()
![]()
![]()
Разкажетеееееееееееееееее еееее![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Аз го гледах...абе някои неща ме стреснаха...като това, че мъртвите били до нас и т.н.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ai razkajete 4e i az ne bqh spala minalata ve4er i mnogo mi se spe6e,pyk mi e interesno da znam![]()
гледах го и беше доста интересно и мисля че казва истината
И аз мисля, че казва истината. Наивно е да смятаме, че сме единствените на земята и че нашата реалност е единствената, че сме в центъра на всичко...Има толкова много други необясними неща, толкова други измерения, които не можем да видим...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Тя хубаво каза някои неща, които звучат що-годе правдоподобно, но като цяло предаването беше морален урок за българите. Смисълът му се състои в две думи: "Бъдете добри" Нищо особено не сте изпуснали.
Кой ти гледа ГОРЕЩОПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Защо пък да не вярвам? Дори да звучи налудничево! Никой не може да ми докаже противното нали така?!
Стана ми интересно даже.ВИнаги съм искала да ходя да ми преразкажат и би ми било интересно да отида при нея![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Гледах само малка част, но на това което чух съм склонна да вярвам.
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Гледах го и вярвам .
Ми нищо от нещата дет се предсказват и тн не догледах а и принципно не им вярвам...ама ми се стори мн гадно ама вярно за тфа че в Бг трагедиите стават около коледа се
6te ima li povtorenie????Moga li otnqkade da si go izteglq????MOLQ VI mn iskam da go gledam,za6toto ne mojah!!!!!!!!!
И аз го пропуснах , я разкажете
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Kоя е Вера Кочовска?
http://www.balkani.dir.bg/index.php?...28122002035244 - тук има малко за нея - най-общо казаноПървоначално написано от drawers
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
да и аз го гледах ...каза доста вярни неща като например,че не трябва да има омраза.Някои неща даже ме постреснаха..![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Tq kaza, 4e priemala hora pri neq, nqkoi hodil li e i kak moje da se otide, v smisul...otiva6 prosto ili..
ми не, трябва да наемеш частен розов самолет, теглен от 3 елена на дядо коледа, да отидеш там точно в 12:34 през нощтта и да почукаш 8 пъти на вратата на вратата с дръжка от близалка.Първоначално написано от Анонимко
аммм.. и аз не съм го гледала,но майка ми ми разказваше там нещо.. било мн интересно и аз се интересувам дали ще има повторение..
иначее тва за мъртвите и мен малко ме стрестна - били около нас и ни помагали..а Венета я питала дали не й пречи постоянно да вижда хора около себе си, и тя отговорила,че била свикнала..
и некви такива неща от сорта.. абе трябва да се гледа![]()
Това са глупости, хора. Ако имаше живот след смъртта, то отвъдното трябва да е доста пренаселено ! Успокойте се. Няма срашно, + това ако на теория мъртвите ни помагаха нямаше да има за какво сами да се стараем. Пък и ще ми е много мъчно ако можеха да следят делата ни след смъртта си, сигурно с постъпките съм си огорчил много близки по тая логика.![]()