.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Фен
    Град
    в тръбопровода...

Прическа...

Поредната такава тема..) ами значи искам някаква промяна,но без да се боядисвам и без да се подстригвам.Какво можете да ми предложите?

За олеснение ето и снимка?!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    И как искаш да стане този номер? Ми пробвай някакви прически с преса, лак и пяна, можеш да си връзваш косата... знам ли...

Без да се подстригваш или боядсиваш ?Хм... ами може да опиташ да се накъдриш
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    ем не вижте ся аз имах предвид някоя от теа прически дет се правят там с ластички фибички глупости нещо да ми предложите щото аз много много не ги чаткам А иначе за къдренето..апсурд тя си е къдрава попринцип аз си е изправям..за връзването добра идея е и аз го мислех,но ме дразни като стърчат някакви малки косъмчета отстрани а да се зализвам с гел пяна и т.н..

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    maika mi tiq dni mi pravi super qki pri4eski no neq si q biva opredeleno... am de da znam ne6to plitki {luda sam po plitkite btw} hvani nqkoq pr da ti napravi plitki kato ribena kost az v momenta sam s takiva...7 plazga6ti se nazad a aide uspeh pi6i kakvo si napravila
    Love you Kris !!!

Небрежна плитка,тъничка в долната 4аст на косата,няколко кичура които са ти по касички не ги хващай в плитката ...
    тук тая мацка я има направена.Просто само тук намерих - http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=93898
    ще разбереш за коя прическа ти говорех
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Еми аз по принцип си правя ефект ''пуф'' и надолу си стои косата пусната... така по принцип се правя за училище...

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от boboncheto0o77
    Еми аз по принцип си правя ефект ''пуф'' и надолу си стои косата пусната... така по принцип се правя за училище...
    Какъв е пък този ефект
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Tемата е от 2007-ма ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си