- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za ef4eta
mi...edin moi fr vika ako e nekfa gr0zna v lice slaa6 4yvala na glavata i q po4va6 ...\
/ \
/
комплексарПървоначално написано от like you 1
По характера може да избера мъж, но по тяло - никога.
\Първоначално написано от FikyScHetOo
/ \
/ \
/
аехахех дамм ,ма не само той..тука ври братлеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
за мен като че ли лицето е по- важно от тялотоно си зависи от мн неща... държание.. и т.н
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Fenomenalni ste!Mnogo me zasegnaxte.Cql mesec nqma da moga da spq siur.Molq vi sledva6tiq pat ne budete tolkova jestoki!Първоначално написано от FikyScHetOo
mnooooooooooooogo si zleeПървоначално написано от Vittorio
ti pyk grozen li se nareche![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
offff ti si mn typПървоначално написано от Анонимко
nz no dneshnite momcheta si mislqt che harakterite im sa strahotni shtoto sa grozni a to e zashtoto nikoga ne sa bili s momiche. Kogato si namerqt mimiche i posedqt s tqh sa mnogo mili do kraqt da rechem na pyrviqt mesec sled tova zapochvat da se mislqt za veliki i stavat kato vsi4ki drugi tyka che ne mi se pravete na "Mistyr Strahoten Harakter"
![]()
![]()
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Аз пък си падам!!!Първоначално написано от Crazy`Witch
![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
A ti mi qj xuqПървоначално написано от Анонимко
Зависи за какво да става? Ако момчето е отблъскващо... и най-якото тяло да има... sorry Но ако говорим за характер... не е задължително да е някоя холивудска звезда, за да съм с него. Не говоря за 1 нощ или нещо такава!Първоначално написано от like you 1
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-