- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тортички...ммм
Гордо заявявам, че почти не ям тортички, шоколади, бонбони,чипсове и всякакви такива!Максимум на семдица да ми се случи да хапна нещо сладко.Адски рядко... е на рожденни дни тортичка рядко отказвамно като цяло успявам да ги замествам с плодове и не изпитвам потребност да си хапвам от тях
Аз пък гордо заявявам че съм луда по сладко и изобщо всякакви храни ... и добре е че не ми се лепи, защото видя ли нещо сладко го изяждам.
Eдин път в седмицата - пакет вафли БЕЗ ЗАХАР.
wtf
Сладкото изобщо не може да ме съблазни. Тортите още по-малко![]()
manee... az puk ne moa spra da qm sladki raboti... po cql dennnnn ,,, napravo se y4ydvam na xorata koito kazvat 4e ne qdat .,. xmxm i az iskamm da ne qmm![]()
![]()
олелее аз не мога да живея без сладко то ми е като наркотик ако ми се яде започвам да нервнича...не си представям живота без сладкото![]()
![]()
Оооо,ям естествено,гледам да се ограничавам разбира се,но без сладко не мога.
Ограничавам се от такива неща, но не ми е проблем.Не обичам кой знае колко сладко и ми е добре като не ям толкова много.![]()
Мразя тортиобаче обичам разни шоколади и шоколадови десертчета .....и изобщо не се ограничавам
![]()
Не мога без сладко аз ли4но!![]()
Гледам да не прекалявам, но няма на4ин изобщо да не си хапвам разни вафли4ки и шоколад4ета![]()
![]()
Робинята на Quench
Сладкото никога не ме е съблазнявало...все тая ми е дали ще ям или него избягвам без особени проблеми
Виж тестените изделия са съвсем друго...ето това е нещото,което ми е най-трудно да огранича,но се справям някак
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
лакомствата ми са слабост \/
И аз така \Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
/ Добре че не ми се лепи много много, ама се пак гледам да не се тъпча излишно.
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
i az sam takaПървоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
Torti4kite i 6okolada sa mi slabost.....mn obi4am i baklava...no ot tazi, koqto mama pravi..abe sladko li e ...obojavam go..oba4e na men pyk vsi4ko mi se lepi...mn gadny...![]()
Saska
Не мога да повярвам на очите си![]()
![]()
Нима има такива извратеняци дето не ядат торти и сладко
![]()
![]()
Аз сега съм на диета и като отслабна ще се ПРЪСНА от тортиииии, ох мале![]()
![]()
![]()
![]()
сладкото не ме блазни,не обичам,рядко по рожденни дни ям торти ..хапвам само от уважение![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
maleeeee taq temi4ka to4no navreme mi doida da vi se opla4a.....ot mn vreme ne sum qla purjeni raboti hlqb sladko 6okolad ...ni6to takova...puk kolko mi se qde!!!taq no6t sunuvah edna 4iniq purjeni kartofi i kolko vkusniii bqhaaaaaaaaa!!!!!MMMMMmmmmmmmm dano pak da sunuvam taq no6t))))
Еми тортички рядко си хапвам а иначе много обичам вафли и шоколад и си хапвам колкото и когато си искам...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
и аз не оби4ам торти .. ям може би 2-3 пъти в годината от които единия е рожденния ми ден ... а ина4е слади4ко - шоколад4ета, бомбонки, КейкБар-4ета охаааааааа... уж се ограни4авам но само уж , много ги оби4амПървоначално написано от Mimka_sweet
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!