.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...

Тортички...ммм

Я сега си признайте и кажете честничко-хапвате ли си тортички,вафлички,бонбонки и други такива сладки изкушения и колко честичко???

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Гордо заявявам, че почти не ям тортички, шоколади, бонбони,чипсове и всякакви такива!Максимум на семдица да ми се случи да хапна нещо сладко.Адски рядко... е на рожденни дни тортичка рядко отказвам но като цяло успявам да ги замествам с плодове и не изпитвам потребност да си хапвам от тях
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Аз пък гордо заявявам че съм луда по сладко и изобщо всякакви храни ... и добре е че не ми се лепи, защото видя ли нещо сладко го изяждам.

Повече от фен
    Град
    lunata
    Eдин път в седмицата - пакет вафли БЕЗ ЗАХАР.
    wtf

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Сладкото изобщо не може да ме съблазни. Тортите още по-малко

Ot mesec i ne6to sam na dieta i ne sam kusvala sladko...i e me izku6ava.Zamestvam go s plodove

lilsaaaaaaaa
    Guest
    manee... az puk ne moa spra da qm sladki raboti... po cql dennnnn ,,, napravo se y4ydvam na xorata koito kazvat 4e ne qdat .,. xmxm i az iskamm da ne qmm

:)

олелее аз не мога да живея без сладко то ми е като наркотик ако ми се яде започвам да нервнича...не си представям живота без сладкото

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Оооо,ям естествено,гледам да се ограничавам разбира се,но без сладко не мога.

Град
    In The Heart of Darkness

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
    олелее аз не мога да живея без сладко то ми е като наркотик ако ми се яде започвам да нервнича...не си представям живота без сладкото
    Е това е!!! и аз съм същаат работа!!! :P Лелеее просто ако не завърша деня с нещо шоколадово /сладко/ ще се скарам с някой и ще нервнича и ще правя проблеми... боже като бебе съм!!!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нямам проблеми с това засега . Ям колкото си искам , когато си искам .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    Ограничавам се от такива неща, но не ми е проблем.Не обичам кой знае колко сладко и ми е добре като не ям толкова много.

Супер фен
    Мразя торти обаче обичам разни шоколади и шоколадови десертчета .....и изобщо не се ограничавам

Мега фен
    Град
    SF
    Не мога без сладко аз ли4но!
    Гледам да не прекалявам, но няма на4ин изобщо да не си хапвам разни вафли4ки и шоколад4ета

Робинята на Quench

Супер фен
    Сладкото никога не ме е съблазнявало...все тая ми е дали ще ям или не го избягвам без особени проблеми Виж тестените изделия са съвсем друго...ето това е нещото,което ми е най-трудно да огранича,но се справям някак
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    лакомствата ми са слабост \/

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Цитирай Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
    Е това е!!! и аз съм същаат работа!!! :P Лелеее просто ако не завърша деня с нещо шоколадово /сладко/ ще се скарам с някой и ще нервнича и ще правя проблеми... боже като бебе съм!!!
    И аз така \/ Добре че не ми се лепи много много, ама се пак гледам да не се тъпча излишно.
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Аз пък гордо заявявам че съм луда по сладко и изобщо всякакви храни ... и добре е че не ми се лепи, защото видя ли нещо сладко го изяждам.
    i az sam taka

Torti4kite i 6okolada sa mi slabost.....mn obi4am i baklava...no ot tazi, koqto mama pravi..abe sladko li e ...obojavam go..oba4e na men pyk vsi4ko mi se lepi...mn gadny...
    Saska

Пешо е гладен
    Guest
    Не мога да повярвам на очите си Нима има такива извратеняци дето не ядат торти и сладко
    Аз сега съм на диета и като отслабна ще се ПРЪСНА от тортиииии, ох мале

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    сладкото не ме блазни,не обичам,рядко по рожденни дни ям торти ..хапвам само от уважение
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    maleeeee taq temi4ka to4no navreme mi doida da vi se opla4a.....ot mn vreme ne sum qla purjeni raboti hlqb sladko 6okolad ...ni6to takova...puk kolko mi se qde!!!taq no6t sunuvah edna 4iniq purjeni kartofi i kolko vkusniii bqhaaaaaaaaa!!!!!MMMMMmmmmmmmm dano pak da sunuvam taq no6t))))

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Еми тортички рядко си хапвам а иначе много обичам вафли и шоколад и си хапвам колкото и когато си искам...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Мразя торти обаче обичам разни шоколади и шоколадови десертчета .....и изобщо не се ограничавам
    и аз не оби4ам торти .. ям може би 2-3 пъти в годината от които единия е рожденния ми ден ... а ина4е слади4ко - шоколад4ета, бомбонки, КейкБар-4ета охаааааааа... уж се ограни4авам но само уж , много ги оби4ам
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    da hapvam si ot vreme na vreme takiva vkusotiiki...kogato mi se priqde ne se ogranichavam mnogo mnogo.Ne sym hiper slaba nito debela imam normalno tqlo, no tova ne mi pre4i da si grizkam sladki neshta (razbira se ne prekalqvam)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си