Айде де,кажете ми сега какъв е проблема.Излизам с едно момиче от преди година,тя все си има гадже(досега все ги познавам),обаче тя си излиза с мен и си флиртуваме ,а нищо не става.Вбесявам се когато вземе да ми говори за гаджето си или за бивши,неподсредствено преди това или след ми вкарва някакви оферти и като я питам защо не го направиш с гаджето си-отговора е "щот не искам".Един път бях малко по-откровен с нея и и казах ,че не съм съм резерва и при мен всичко е на момента,тя се направи ,че не разбра.Флиртувам си с една-две мацки от фитнеса,с няколко други по скайп и чат,а все не излиза,нищо сериозно не става Какво трябва да направя?Да съм малък,не съм!Почти на 18 съм!
Снощи си скайпвам с чата с една яка комшийка дето е по-малка от мен,викам я на кафе,тя се изцепва-имам гадже и е много ревнив,сестра и е по-голяма от мен също много ме кефи,изправах я до утях преди няколко вечери,пускахме си палави реплики,обаче сега ми е неудобно да се свържа с нея чрез по-малката й сестра и да я викам и нея на кафе.Ще си кажат от едната на другата,ебати злето.