- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- brasnene na bastuna
Ima li smis1l da si br1sna kosmite po penisa i po topkite ?
С пинцета пробвайПървоначално написано от Анонимко
.
wtf
estestveno tva e higiena we 4ovek. ti se poti6 tam we i kato ne se brusne6 e poti6 po lesno![]()
![]()
E da ama ne jenite stava li im po gadno kat vidqt mnogo kosmi?
на мен ли4но - да ! като видя някоя гора. за предпо4итане е да е обезкосменно може и само да си ги е подкосил с ма6инка не е за изхвърляне. ама особенно за през лятото е отврат космат ...
на вас нали ви е хубаво ние като се обезкосмяваме
аиде и вас да ви видя на опа6ка пред козмети4ката или където си изберете
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Ако е приятелят ми няма никакво значение дали е окосмен или обезкосмен.![]()
приятеля ми е обезкосмен и определено ми харесва .. пък и това съ6то опира до хигиена
Е за предпочитане е обезкосмен. Както вече казаха и скъсени с машинка също е вариант![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
ха, мноо ясно че ще се бръснеш. На теб хубаво ли ще ти е някое маце като ти се съблече и отдолу да не се види нищоЕ, постави се на мястото на момичето и мисля че ще намериш отговор на въпроса си
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ъъъ никой не харесва косми!..близо е до акъла..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Абе всеки си решава дали да се бръсне или не, ама тва че като няма косми се поддържа по-добра хигиена не мисля че е точно така-да не би като имаме коса главата да ни е мръсна
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...