- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Malko help s stranna situaciq ...
Хора иам малък проблем ... Значи запознах се с 1 момиче преди 2-3 седмици по скайп ... много ми хареса характера й но проблема е че досега не съм я виждал никога ...направихме си няколко срещи но досега на нито 1 не се е появявала .... тя също изглежда ме хареса защото почна да приказва типичните момичесшки работи от сорта на :
обичкамт те мило ... и тн . плз кажете ко да направя ...
забравих да спомена че все слага някакви много малоумни извинения когат не дойде ...![]()
mi ako pita6 mene...hm... kaji i ili da se durji seriozno, ili q zaebava6 i taka
to ili hodite, ili ne-srednoto polojenie ne e mn preporu4itelno...
мдам съгласен съм ма в началото ( и сега ) иам огромни съмнения че въобще тя е момичето което се представя да бъде (тоест дала на някоя др пика и тн ) и нз всъшност дали искам да се срещна с нея (ако не е истинската де ) нали все пак не искам да се видя със чичо на 60естествено бъзикам се момиче е но се чудя дали да направя среща утре
и ако не дойе да я зарежа .... но пък много ми хареса характера й някакси нз просто много уникално момиче
ПС : средното положение какво ще е ? Приятелство ?!
Sreshta ot chata tipichno losha ideq!Ne ti preporuchvamПървоначално написано от X-NRG
a i 100% ti e pratila drug pic shtom ne se e poqvila na nito 1 sreshta
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
амиии чудя се много може би трябва да не се занимавам повече с неянооо пък тога си остаам сам
и както бях търсил вече 3 год своя половинка сааа просто няма откъде да намеря момиче :Р ... както и да е блг за съветите
![]()
Предполагам че щом не си я виждал и не идва на срещите,има проблем с външността.В смисъл нещо се притеснява...Показва ти че те харесва,но не идва да срещите-моето единствено обяснение е че се срамува от нещо.Или е ааааааадски срамежлива,което ме съмнява малко,или мисли че няма да я харесаш.
.......
q pomisli kakuv e smisula da se krie ako mu e pratila snimka i toi i e kazal,che go kefi?A otnosno turseneto na priqtelka spoko prosto e taka izvednuj shte se poqvi tocho toq tip momiche deto ti tursishПървоначално написано от Undying
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ами права си че може да срещна но въпроса ми е къде ? че нито в даскало нито в квартала ми няма момичета които да ме заинтригуват![]()
kuf vika6 i e skype?![]()
нз не го помна наизустпък и нека първо да говорим за проблема пиши ЛС и дай си скайпа
и ще видим
(казвам го това защото все пак нз дали е истинската
)
![]()
Изглежда малка на снимката,ти на колко години си?може да те е излъгала за възрастта и ако си по-голям да се е притеснила нещо....
Ами нз,ти си решаваш,ама никога не можеш да бъдеш сигурен че тва на снимката е тя...
Уредете си нова среща и ако пак ен дойде...Сам си прави изводите.
Ами нз,ти си решаваш,ама никога не можеш да бъдеш сигурен че тва на снимката е тя...
Уредете си нова среща и ако пак ен дойде...Сам си прави изводите.
щом е толкова несериозна не се занимавай с нея!ако те харесваше нямаше да ти връзва тенекии......, да кажеш после какво е станало/си решил.
чак сега виждам отговоритеми нз да ви кажа последна среща ще напраа :P пък ако не дойде майната му ... ще търсим др.
А за годините: аз съм на 14а пък тя каза че е на 15
![]()
та от годините не есамата каза че няма проблеми да съм по-малък
![]()