znam che sa mi dali vsichko che mi mislqt samo dobroto i vsichko ostanlo no naistina ne izdurjam ponqkoga imam chuvstvoto che sum samo sredstvo za postigane na tehnite neosushtestveni mechti iskat vinagi da znaqt kude hodq kakvo pravq i t.n. kazvat mi koga da si lqgam koga da stavam i ..abe izobshto vsichko...sa ne si mislete che sa nqkvi otkachalki puskat me na diskoteki i nasam natam no kato tova stane mi zvunqt postoqnno i me pitat dali sled tova SHTE IMA KOI DA ME IZPRATI....hvashtat se za vsqka lo6a ocenka bez da mi dadat shans da im pokazaja che moga da q opravq bez da ima krqsuci i pisuci v nas!!!az sum dostatuchno golqma-na 15 god. moga sama da se grija za sebe si i da re6a kakvo iskam da pravq s jivota si!!!!kato se opitam da govorq s tqh za tova po4vat edni karanici i edno 2-3 chasovo konsko kato se mine prez ocenki i povedenie v uchilishte do tova che ne si "stoq vkushti" koeto e naistina smeshno pri polojenie che trqbva da se pribera v 9:30!!! a na kuponi me puskat no predi tova trqbva da VIDQT S KOI SHTE HODQ!!! naprao shte otkacha!
здравеи. знам какво ти е до голяма степен... ще ти кажа само 1 нещо. аз лично ще търпя наще до време до което съм с тях и съм зависим и само да стана самостоятелен и ще им покажа .!. и вобще няма да се виждам с тях нито да им се обаждам доста дълго. Защото които квото да ти е направил не се ядосваи а помни само едно нещо: ВСИЧКО НА ТОЯ СВЯТ СЕ ПЛАЩА
Hah i az sum na 15...ti kakvo o4akva6 vse pak sa tvoi roditeli i sa zagrijeni za teb....ne si ostavena na proizvola na sudbata....i s moite roditeli e taka no mai vzema da mi idva akula v glavata i ne gi sadq ve4e.....ne si prava 4e si dostata4no goliama i moje6 sama da se griji6 za sebe si - tova 4e roditelite ti misliat za bade6teto ti i iskat ot teb da stane 4ovek ne e povod da gi mrazi6-edin den 6te si im blagodarna.....a kolkoto do toq malak piklio kadeto kato se mahnel ot roditelite si 6tqh da im pokaje .!. i pove4e da ne gi potarsi - moito mom4e slez na zemqta i ne se pravi na goliam pls za6toto si sme6en da se pravi6 na muj....laino nedoraslo (sry za obidata ama me izdrazni bratle )
Знаеш ли гледай винаги положителната страна
1.имаш лоши оценки-наистина секи греши но те искат да имаш добро бъдеще! и аз се нерва така ама нема смисал
2.Ами те откъде да са сигурни че не ги лъжеш за дискотеката?Те не могат да бъдат убедени с кой си и за тва е така!А нали знаеш че ще ти кажа какъв човек си като ми кажеш кои са ти приятели
zdr xorica.Imam sa6tiq problem samo 4e men ne me puska da izlizam.as sam na 14 godini i si imam priqtel a ba6ta mi ne me puska6e navan i poneje iskah da se vijdame az zapo4nah da go laja 4e sam se zapisala na sportni tanci i sam na trenirovki ot 7:30 do 9:30 iiii taka tai 4e roditelite ni trqbva da razberat 4e ne sme decata koito bqhme predi 7 godini -ne kazvam 4e sam mn golqma ama ne sa pa pravi i te da ne me puskat navanka :@ iskam da si jiveq jivota - se pak e edin.Kak moje edni da gi puskat a dr ne.Sigurno nqkoi deca koito sa izlizali navan i sa si imali priqtel na 14 ne sa stanali hora