.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    _geri_
    Guest

daite mi savet plssssssssss

super mnogo mi e gadno 6oto dneska s edin se svalqhme cql den i mi be6e super qko a toi ne me haresva izobsho beshe go kazal na edna priqtelka i tq mi kaza az sum ludo vlubena v nego molq vi kajete kakvo da prevq

mersi predvaritlno

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

:PP

hm.. e togava kak ste se svalqli,kato toi ne te haresva ili samo te e izpolzval,pa i ne slu6ai horata kakvo kazvat,toi moje da si te haresva
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Фен
    Град
    Na zEmQta

Re: daite mi savet plssssssssss

Цитирай Първоначално написано от _geri_
    super mnogo mi e gadno 6oto dneska s edin se svalqhme cql den i mi be6e super qko a toi ne me haresva izobsho beshe go kazal na edna priqtelka i tq mi kaza az sum ludo vlubena v nego molq vi kajete kakvo da prevq

mersi predvaritlno
    ami ot kade si sigurna 4e priqtelkata ti ne te laje moje da ti go kazva prosto ot zavist ili za6toto i tq go haresva! spored men 6tom sql den ste se svalqli ne moje toi da nqma pone nqkakvi 4uvstva kam te Awe nqi-dobre otidi primerno i mu kaji kvo 6te kaje6 dnes da te pokanq na edno kafence,spoko az pla6tam,ili na kino na nqkoq qka komediika ,ili moje da mu
    prati6 nqkakiv sms ama ne luboven ama takiv kat za flirt!!!AI uspeh i da razpravq6 kak e minalo....
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ами миличка неможе когато флиртуваш с едно момче и той отговаря на флиртовете ти да няма чувства не се безпокой все ще си го признае!

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Едва ли ще каже на твоята пр. че те харесва Това не се казва на всеки .Замисли се малко де

Повече от фен
    Град
    Varna
    Да бе, много интересно, сваляли сте се, а той не те харесва??[/b]
    Животът е прекрасен

Tezi priqtelki i posredni4ki ne sa sigurna rabota. Ako iskash da znaesh dali te haresva go nabliudavai vnimatelno kak se durji s teb. Taka shte si nai-sigurna... pyk tez 'priqtelki' vinagi mogat da imat zadni misli.... taka 4e mn vnimavai s takiva umnata B)
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

А ми щом приятелката ти е казала, че е лудо влубена в него ест. че няма да ти каже да ли той те харесва или не.
    Badi naxakan za da ne si precakan.

Фен
    Град
    tam kadeto ne trqbva

Re: daite mi savet plssssssssss

Цитирай Първоначално написано от bad_baby_girl
    Цитирай Първоначално написано от _geri_

mersi predvaritlno
    ami ot kade si sigurna 4e priqtelkata ti ne te laje moje da ti go kazva prosto ot zavist ili za6toto i tq go haresva! spored men 6tom sql den ste se svalqli ne moje toi da nqma pone nqkakvi 4uvstva kam te Awe nqi-dobre otidi primerno i mu kaji kvo 6te kaje6 dnes da te pokanq na edno kafence,spoko az pla6tam,ili na kino na nqkoq qka komediika ,ili moje da mu
    prati6 nqkakiv sms ama ne luboven ama takiv kat za flirt!!!AI uspeh i da razpravq6 kak e minalo....
    mi i as misla taka 4estno kazaho ne i se vruzv ai tolko na taq fr
    Nikoga ne e kusno da napravish na mrusnika mrusno kolkoto po-kusno tolkva po-mrusno

Фен
    Град
    STARA ZAGORA
    spokoinooo...iska da te e*e.Tolkoz
    Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!

pravi se 4e ne ti puka za nego...i az predi vreme bqx v sa6toto polojenie...
    pravex se 4e ne mi puka za mom4eto..toi me popita dali e vqrno 4e go xaresvam a az mu kazax 4e qvno sa go izlagali...i sega toi ti4a sled mene...
    deistva da se pravi6 4e ne ti puka!
    Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!

ME4ETO
    Guest

IMAM NYJDA OT POMO6T

priqtelkata mi skusa s men pod predtekst 4e ve4e ne me obi4a!
    oba4e az mislq 4e rodite i stoqt zad tova ine znam kakvo da pravq.
    sigoren sum 4e o6te izpitva 4yvstva kum men oba4e e golqm inat i znam 4e 6tom e re6ila trydno 6te si q vurna!
    MNOGO Q OBI4AM,DAITE MI SAVET KAKVO DA PRAVQ!

Голям фен
    Град
    Варна

Re: IMAM NYJDA OT POMO6T

Цитирай Първоначално написано от ME4ETO
    priqtelkata mi skusa s men pod predtekst 4e ve4e ne me obi4a!
    oba4e az mislq 4e rodite i stoqt zad tova ine znam kakvo da pravq.
    sigoren sum 4e o6te izpitva 4yvstva kum men oba4e e golqm inat i znam 4e 6tom e re6ila trydno 6te si q vurna!
    MNOGO Q OBI4AM,DAITE MI SAVET KAKVO DA PRAVQ!
    Съветвам те да си направиш тема

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eNigMaTic^
    Едва ли ще каже на твоята пр. че те харесва Това не се казва на всеки .Замисли се малко де
    Ъъъ само да отбележа че човекът ако не му пука и/или изпитва силни чувства към тебе ще си каже амаа ако е по-срамежливичък , тогаз ще си мълчи

Подкрепям иначе
    Абе като се замисля мноу хора вярват на това което другите им говорят без да се замислят дали може да ги лъжат просто някои хора често използват доверието ви и без да се замисляте им вярвате...

Град
    Plovdiv
    Непоказваи никъв интерес към него ( не чак до там че да го отблъснеш ) зарибявай го ЕСТИМАРО \/ , ако налата значи толкова ти е и приятелка онова момиче
    Never Fall Of Love
    Това съм АЗ !

Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ !

Мега фен Аватара на koalka
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си