- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sry za tpotiqta
hora sujelqvam za tupata tema ama mi e mnogo fuck..zna4i moqta istoriq e 4e si haresvam edno mom4e ot moeto u4ili6te...zabelqzah go predi 3-4 meseca..dokato se nakanq da se zapoznaem si hvarlqhme po pogledi i po kratki repliki
...to4no predi 2 srok iskah da se zapoznaem li4no,no negy vse go nqma6e
...li4e6e si 4e ima simpatii
![]()
![]()
....ne uspqh da se zapoznaq..i dneska razbiram 4e toi si ostava 1va smqna a az sum vtora
![]()
![]()
,qko mnogo go haresvam kfo da prafq pls drasnete nekoi red
...mss
![]()
![]()
Гадно се е получило, ама какво да се прави.Опитай да се запознаете, като се засечеш някъде между смените.
i sled tova na kafence vecherta,na kince v subota vecher...kapish?Първоначално написано от koalka
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Е какво повече да каже някойПървоначално написано от ABSOLUT`me
УСПЕХ
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ!
vie ste bolni be !!!!!! na kolko godini si ti 4ti kals 5ti??
10 klas 6to...ms sokre...
съгласна съм като никога с тебеПървоначално написано от koalka
![]()
axaxax 6 ti nai mnogoПървоначално написано от Анонимко
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
i pored teb tova 4e ste razli4ni smqni e problema zaradi koito ti ne mojej da si s nego...! ?idi zapoznai se pokani go da izlezte s te4enie na vremeto 6te razbere6 dali naistina ima simpatii kam teb i togava ako ima tova 4e toi e druga smqna nadali 6te6e da e nqkakva pre4ka mejdu vas .. nali ?
Първоначално написано от ThePainIsReaL
edno 6te ti kaja lubof imaaa no RESPEKT KYM LUBOFTAAA NQMAAA ako moje6 ne se zanimazob6to nameri si pove4e priqtelki priqteli i kvoot 6te6 o6te s lubof ne se zanimavai
thanks hora...CrIsTiAnO_ smqtam 4e ne e pre4ka ama 4estno da si kaja nqmam mnogo vreme taka kato sme razli4ni smeni...pri parva vazmojnost 6te se zapoznaem...vvs_go ne e taka,priqteli mnogo trydno se sre6tat kato v liubovta taka i v priqtelstvoto ima mnoooooogo luja
![]()
![]()
...abe life sucks dosta
...pak ms na vsi4ki
![]()
![]()
![]()
![]()
кажи му здрасти