- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жени...
vijte sq moito mnenie...naistina ima i takiva jeni.....momicheta koito hodqt s nqkfi tapaci debeli ... i predstaete si te vinagi sa bogati??sledovatelno te hodqt s tqh zaredi parite im a za da go pravqt znachi sa lisheni ot takiva kato malki i ne sa mogli da imat vsi4ko koeto si poiskat...!Drugoto koeto moje da e tezi"debeli mazni maje,dartaci" da sa umni da te obichat s cqlata si dusha i sarce a nie momichetata,jenite, iskame tova Lubov no da e istinska da moje da dadesh vsi4ko na tozi koito obichash no i da ima kakvo da ti se varne ot drugata strana!A tva za chukaneto ne e taka vinagi...!No da ima i takiva det go pravqt samo za da dostavqt udovolstvieto na momcheto,no kajete mi momcheta ne e li tva jelanieto ot vas,da ima momiche koeto da se chuka s tebe da pravi frenska liubof i nz si kakvo...ami tezi momicheta go pravqt moje bi zashtoto haresvat momcheto a to iska samo E*A*E i tva e!Tva e moe lichno mnenie!Eto az moga da kaja che imam priqtel s koito sum poveche ot godina obicham go i toi me obicha ima si perfektnoto tqlo za mene kakto i ima dosta mozache v glavata...kogato se liubim i dvamata si izpitvame udovolstvie!Za tova ne moje da se kaje che vsi4ki momicheta sa ednakvi,kakto i che vsi4ki momcheta sa ednakvi!!!!!!!![]()
Човека си е мноо прав. Вие сега осъзнахте суровата истина и почнахте да се бунтувате![]()
She don't fear the flames
She smile at the fire
Whisper the words of spell
Without fear without fright
офф айде па ти млъкни че ни писна от комплексарчетаа ми като сме толко гадни живейте без нас бе.ама не можете налиииииПървоначално написано от SciSsors
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Мацко, аз съм момиче, хаха и не съм комплексарче, вие сте комплексарки и понеже тряя по някъв начин да си избивате комплексите тръгвате да духате на тоя и на оня, за да се чувствате мноо секси и желани, а не осъзнавате, че ви използватПървоначално написано от {}RiGiN@L_SiN
Смисъл не сички сме такива, ама повечето СТЕ такива
Сори, ако ти не си такава и евала
обаче като гледам колко остро реагираш май си
![]()
Ей, ама само факта, че след като прочетохте темата почнахте тука да злобеете и да се нервите доказва, че си е истина и че го осъзнавате ^^
She don't fear the flames
She smile at the fire
Whisper the words of spell
Without fear without fright
SciSsors
Радвам се ,че има хора като тебе които възприемат реалността такава каквато е и които наистина уважават себе си и чуждото мнение. =D>
az ako sum nek`fa kurva da ne sum trugnala tuka da za6titavam svestnite momi4etaaaaaa.tva 4e ima kurvi kudeto si mislat 4e sa nomer 1 kato duhat nq nz si koi e vqrno ima i to mn za sujalenie.ama tva ne dava pravo na nqkoi si da slaga vsi4ko jivo pod edin znamenatelПървоначално написано от SciSsors
i sorry nz 4e si macka :P
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
OMG OMG OMG ! Какво виждат очите ми ? Не... май сънувам... истина ли е това...Първоначално написано от SciSsors
... мамка му, май е истина.
ИСКАМ ТОВА МОМИЧЕЕЕЕЕ ИСКАМ ДА ИЗЛЕЗЕМ ПЛСССС става ли ?![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
евала =D> каза им го,Първоначално написано от SciSsors
Дразните ме, всеки път като някой каже че сте материалистки, вие се обиждате и започвате да се защитавате, 4е не сте такива, но факт е, че пове4ето жени са/сме такива. Тва в България е особено силно породено от чалга-културата, в чиято основа е материализмът. Не отричам, че още има добри момичета, които не са такива, но голяма част са - факт!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пффф! Изобщо не си наясно за какво става въпрос! Не знам от къде да те започна... всичко на всичко си казал 1 вярно нещо и то е, че момичетата си падат по т.н. "неполезна, но вкусна храна". От къде го измисли, че правим секс с "безформени свини,арогантни дебелаци или гърчави остроумници."?! И как можеш да кажеш, че правим едва ли не всичко само, за да задоволим мъжа, пренебрегвайки себе си?! И външния вид е много важен, а когато става въпрос само за секс - външния вид е единственото което има значение(в случей, че не си го правил с дадения човек до сега)! Горди сме, както и вие сте горди! Относно мазохизма... силна дума... Просто явно на вас мъжете все още не ви е станало ясно, че жените имаме нужда да се чувстваме живи! И търсим начини. Ходим с момчета които могат да ни дадат каквото искаме. Правим секс за свое удоволсвие и т.н. Темата е много обширна и мога много още да пиша... Естесвено има и мадами, които се предлагат насам натам, но това е за пари! За да са с големи клечки в яките коли с постоянно финансиране и т.н. Но това е друга тема вече!Първоначално написано от Анонимко
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
(Гледам темата от доста време и като всяка уважаваща себе си жена реших, че ми е време и аз да си навра гагата тука...Първоначално написано от ATAKABG
)
Не разбирате, че жената понякога просто се влюбва. Как, в кого и защо точно ще се влюби един човек просто не е ясно - логика няма. Един мъж понякога не е ли готов да даде всичко за жена, която според всички останали не го заслужава? Защо? Защото той не я вижда такава, каквато я виждат външните лица. В очите на жената, мъжът, който за тебе е "нагъл убитак", най-вероятно е рицар. Когато сме влюбени сме готови да ослепеем за всеки дефект...
Не търсете сметка на жените, които дават всичко за мъж, който не ги уважава. Това не е нищо друго освен тъжно, защото рядко човек може да обърне гръб на чувствата си, дори и ако го нараняват. Освен това жените имат навика да бъдат много всеотдайни в любовта си - всеотдайност, която наистина може да граничи с мазохизъм (майчински инстинкт)
(И защо, по дяволите, в тая тема сте намесили френската любов - в това няма нищо унизително - напротив, това е начин да покажеш колко много искаш да доставиш удоволствие на партньора си. А една връзка се крепи именно на това - да поставиш щастието и нуждите на половинката си над своите. И ако и двете страни във връзката правят това, то и двамата партньори ще дават всичко...но и ще получават всичко.)
Авторът е изключително краен и повърхностен. Гледаш само едната страна на монетата. Нищо не е толкова просто. И всички хем се бунтуват "не слагай под общ знаменател", хем заявяват как "повечето жени" били курви. От къде, моля, извадихте тая статистика?Тоя етикет го размахвате наляво и надясно...
"Идиот с нагло поведение" е според теб. Явно обаче, когато е с нея насаме, прави нещо, за да я накара да желае само него. Пак гледате отгоре-отгоре на нещата - никой човек няма само едно лице. За теб той е един, за друг - втори, а може би за нея - трети, съвсем различен. Всичко се свежда до лични възприятия за хората и света.Първоначално написано от ATAKABG
И смятам, че и двата пола са еднакво прдразположени към шанса да изберат човек, който не им дава това, което заслужават.
Но тук говоря за хора с по-зряло мислене...
Иначе прекалеееено много и тийнейджъри, и тийнейджърки хлътват по някоя пуйка/пуяк, понеже е много готина/готин. Но това е съвсем друга история...![]()
Не спорим де...аз само си търся причина да не си правя проекта за утреПървоначално написано от ATAKABG
И все пак си прав - няма какво да я бистрим тая тема
![]()
незнам дали съм те разбрала правилно, но ще се опитам да дам някакво обяснение от женска гледна точка.. не твърдя че това което ще напиша е точно така, но има някаква истина..
когато някой се държи мило, уважително, разбиращо,спокойно, отзивчиво, внимателно, искрено и не говори и не прави необмислени неща се възприема като приятел -точен човек, с когото можеш да говориш за всичко и винаги, когато го потърсиш ще се отзове, но никога не би изпитала привличане към него, единствено уважение и симпатия..
съвсем различно е с човек, който не показва мн интерес, винаги първо гледа себе си дори това да означава да пренебрегне момичето, прави необмислени неща, които често нараняват, просто защото така му харесва, отнася се към момичето като към не особено важна за него, все едно му е все тая дали ще е с нея или не, все едно тя е просто една от всички, не я търси често а само като му скимне ей така, прави си своите си неща и не говори с нея за това, не крие когато е ядосан и нещо ме му харесва.. наистина такива момчета нараняват и поставят момичето в подчинена позиция.. и е странно защо тя не може да си го избие от главата въпреки че осъзнава че не е стока..
предполагам това имаш предвид, поне аз така те разбрах.. може да се обясни с привличане към риска, към нещо което не може да имаш никога, защото то те притежава..
иронично е наистина.. логика не бива да се търси.. човешката природа като цяло е сложно и трудно разбираемо понятие.. а и не е необходимо да разбираме всичко, още по-малко да търсим логика в чувствата..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Вижте сега жени.Защо не се опитате да помислите и да вникнете в това което доега ви обвинявахме.Не казвам,че сме 100 процента прави,но щом мнозинството мисли така,а дори и някои жени поне размислете,а не бъдете коне с капаци.Аз считам че не сте прави.Просто разбирам,че повечето момичета възприемат мъжете по-различно от самите мъже.Наистина за вас арогантноста и егоизмът е критерии за мъжественост.Говоря не за bitches,а за обикновенните представителки на слабия пол.Много хубави момичета ходят,дори и харесват момчета които наистина не отговарят на тяхната порода.Може ли слонат и антилопата да се чифтосат?Това е като в Япония,манекенките ходят със сумо борците.Търсете себеподобните.
Знам,че в момента в главите са ви са купони,дискотеки,напиване и подобни.Не знам защо,но това за мене не е удоволствие."Не искам да се подчинявам на никого" си казвате от вътре,затова ще буйствам.
Значи вие обяснявате,искам нежност любов и внимание и в същото време ходите с некви нарциси,които има малка вероятност,с вас да се държат добре,но спрямо другите са адски арогантни и нагли.Значи той може да пребива хората,но докато с мене се държи добре няма проблем.
Истинате е,че харесвате простотията.И не мисля само аз така,но едно97-процента от мъжете.А пък колко жени са си го признавали.Това си е ваша работа.аз просто не съм съгласен,пък както вас не ви интересува какво мисля аз,така и аз защото знам много добре какво си мислите.Познавам добре вашата психика.
наистина такива момчета нараняват и поставят момичето в подчинена позиция.. и е странно защо тя не може да си го избие от главата въпреки че осъзнава че не е стока..
предполагам това имаш предвид, поне аз така те разбрах.. може
Точно това имам в предвид.Абсолютно. =D>
Затова вече никакво съобразяване с никого.Значи не бива да съм точен ако искам да ме виждаш като мъж.Аха.Вие сте такива това е вашата природа.Не го правите нарочно.
Понеже аз уважавам всеки на тази земя.Явно наистина ще погледам себеси и само себеси.Жалко,че после като имате деца ще искате тъкмо обратното-да имате точен човек на среща.![]()
![]()
Дам... така си е...![]()
Просто природа, свиквал с лайната щото сам не можеш да бъдеш...
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Ето едно мъжко изказване, което не понасям. Слава Богу, че си ти, да ни разкриеш тайните на женската психика... Разбирача, чудно ми е на колко си години (и какъв опит имаш зад гърба си), че си толкова наясно как стоят нещата от живота...Първоначално написано от Анонимко
Мога само да кажа 4е ве4е момчетата станаха супер безчувствени и не ги интересува изобщо дали 6те наранят някое моми4е....за тях е важно ако харесат някое момиче да го свалят и да вкарат в леглото за 1-2 пъти и тва е...не изклю4вам 4е са останали едва 3-4% свясни мъже на които наистина може да се вярва,аз лично в момента нямам приятел за6тото мом4етата на моята възраст(20г) са супер безотговорни и нехаещи а когато реша да си турся 4овек тои 6те е поне 5-6г наи-малко по голям от мен....за6тото колкото и да е те са много по-зрели и знаят какво искат...знаят как да се държат с теб!знаят какво желае6..и т.н...и се чувства6 много по добре с тях от колкото снякое хлапе което единственото което иска е да се натряска и да се изфука с теб....по добре 4овек да стои сам от колкото с такива деца!
-=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-
яж ми кура бе...Първоначално написано от KykL1chkAa
Ne zavisi dali si momi4e ili mom4e!Vsi4ko idva ot geniite,na4ina na mislene i t.n.Az li4no zn mn takiva slu4ai deto momi4eto e svqstno,ama posle stava ku4ka...Tva ne ozna4ava 4e samo momi4etata sa takiva.Ne moje6 da govori6 ob6to za momi4etata vupreki 4e mn ot tqh sa takiva.
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
za6to reagira6 taka?vseki si izkazva svoeto mnenie tuka....nito ti moi6 me nakara6 da mislq obratnoto nito az moga da promqna tvoeto tai 4e .....kato ne iska6 da priema6 4ujdo mnenie si e tvoi problem bate
-=*кОгАТу ВидИш чЕ еДнА лЮБоФ уМирА... и Ти нЕ мОжЕш дА уМрЕш С нЕя... рА3биРаШ чЕ МечТиТе сА и3мАмА... чЕ сИ оБичАлА аАа.. оБиЧ ФсЪъЪщНоcТ нЯмА... чЕ ЛюБоФтА е бОлКа ОтМаЛяЛа... чЕ сИ БиЛа щАсТлИвА аАа нЕ сИ рАзбРаЛа*=-
Първоначално написано от KykL1chkAa
По каква формула ги изчисли тез проценти...?
![]()
Хаха браво =D> ,а аз си мислех,че ще му се накефиш типично по женски хаха.![]()
Права си,че момчетата,повечето искат секс и не се интересуват от тебе за друго.А аз си мислех,че това и искате,защото много от вас ходят с момчета които се държат грубо с тях.
Аз предлагам да сложим едно примирие,защото ще живеем заедно за в бъдеще и трябва да открием начин всеки от нас да е доволен.
В началото нистина ме беше яд на жените,но като се вгледам и ние имаме много за дялкане. \/