- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жени...
И вие не можете да излизате с някво обикновенно момче което няма много пари не се прави на тежкар и не е спал с 2- момичета и "прелива" от опит!Само незнам кой е комплексара..защтото като отидеш на диско и се зазяпваш ж някои смотаняк който изглежда що годе добре и си готова да спиш с него само щот те кефи а не защото има як характер или нещо от сорта....пък и на повечето момиче им се е*е две не виждат..ние поне ч.....и биим а вии кфо...отиате и лягате с някой тежкар и на другия ден се хвалите на смотаните си приятелки(които са същите като вас) с къф пич сте спалии.... Пича е много прав!!!!Първоначално написано от {}RiGiN@L_SiN
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Абсолютно съм съгласна с теб...не всички жени са такива не си случил просто...Гориш...Първоначално написано от ThePainIsReaL
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
E, sega tova si e edna interesna tema v koqto s udovolstvie bih se vly4ila.
Za golqmo moe sujalenie 6te kaja 4e dotuk mom4etata sa pravi. Pove4eto jeni sa ku4ki.Wkly4iteno i az.Za (pak) jalost kogato bqh "mlada i nerazumna" ne mi dreme6e i razbih surce(tova togava be6e golqmo postijenie). I SEGA sujalqvam.(nqmam predvid 4e sega go harevam,prosto razbrah 4e e svqstno mom4e)
Nqkoe momi4e be6e kazalo 4e mom4etata sa stanali bez4usveni... 4e kak nqma da stanat kato vsqka vtora gi reje samo za6toto (primerno) drugiq imal "po- hubavi o4i".A tozi Drugiq e takuv bokluk durji se zle s neq.Ami kakvo da pomisli tova mom4e "za6to ne sam na negovo mqsto" i taka i stava. I toi se pravru6ta v ne6to podobno na DRugiq......
PS: nadqvam se tova da e bil smisula na temata..nqmam vreme da q 4eta cqlata
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Момичета =D> ,това доказва че познавам женската психика.
Някоя от вас беше написала че нищо не знам,грешила е за съжаление.
Аз лично се отнасям към жените като себеравни-голяма грешка ако искам някоя от тях да ме зачете за мъж,а не като приятелКА.
Какво да правим късмет.Като обичам човеците,ще си плащам с пренебрежението на жените.
Хахахаха все ми е тая вече.
Живейте си живота![]()