Прощавайте жени ако ще ви обидя но вие така или иначе обиждате достатачно мъжете.Това което не само аз,но до колкото знам всички мъже не могат да разберат е защо ходите,живеете,правите секс с най-големите идиоти,безформени свини,арогантни дебелаци или гърчави остроумници.Защо правите секс само за да задоволите мъжа?Защо правите френска любов като не изпитвате удоволствие с това?Защо харесвате простотията и защо обичате да бъдете унижавани,не е ли мазохистично?Явно така само се чувствате жени.
Значи за вас свясните момчета са като полезната храна която не е вкусна,а вулгарните балони с паласки или каквито и да са,са вкусната,но неполезна храна.Значи за вас външният вид не е толкова важен.И защо да му се не знае сте толкова горди?Данеби вие да не ставате бабички?
Сигурно която от вас прочете това ще си каже-какъв е тоя тъпак дето така говори за нас-но като станете по-големи,родите и ви научи живота и ви отровят живота скапаняците на които толкова много се кефите и обожествявате,ще си кажете-тоя дето го беше написал това,беше прав,но вече вие ще сте позастарели и пропилели младоста си по купони,дискотеки,чукане без оргазъм и подобни"удоволствия".
Поне правете секс като го искате от вътре без да се самозалъгвате,че го искате.Или кой съм аз,че да ви съветвам?