vijte sq moito mnenie...naistina ima i takiva jeni.....momicheta koito hodqt s nqkfi tapaci debeli ... i predstaete si te vinagi sa bogati??sledovatelno te hodqt s tqh zaredi parite im a za da go pravqt znachi sa lisheni ot takiva kato malki i ne sa mogli da imat vsi4ko koeto si poiskat...!Drugoto koeto moje da e tezi"debeli mazni maje,dartaci" da sa umni da te obichat s cqlata si dusha i sarce a nie momichetata,jenite, iskame tova Lubov no da e istinska da moje da dadesh vsi4ko na tozi koito obichash no i da ima kakvo da ti se varne ot drugata strana!A tva za chukaneto ne e taka vinagi...!No da ima i takiva det go pravqt samo za da dostavqt udovolstvieto na momcheto,no kajete mi momcheta ne e li tva jelanieto ot vas,da ima momiche koeto da se chuka s tebe da pravi frenska liubof i nz si kakvo...ami tezi momicheta go pravqt moje bi zashtoto haresvat momcheto a to iska samo E*A*E i tva e!Tva e moe lichno mnenie!Eto az moga da kaja che imam priqtel s koito sum poveche ot godina obicham go i toi me obicha ima si perfektnoto tqlo za mene kakto i ima dosta mozache v glavata...kogato se liubim i dvamata si izpitvame udovolstvie!Za tova ne moje da se kaje che vsi4ki momicheta sa ednakvi,kakto i che vsi4ki momcheta sa ednakvi!!!!!!!