OMG!!! Какво е това?! Нещо не те разбирам? Даже почти цялото не го разбрах, ама на тебе мн ти пука. Нима задължително трябва да ходим с някфи красавци, с ебати телата?! И какво като за някой външният вид не важен?! Знаеш ли тогава колко много хора дори целувка няма да получат?! И какво сега ще ме изгориш на клада, че гаджето ми не е с ннай-хубавото тяло?! И защо мислиш, че тези хора нямат характер, чар и т. н.?! И преди съм го казвала : Никой не може да те унижи, ако ти сам не му позволиш. Нима според теб, не ни доставя удоволствие, да направим удоволствие по този начин на приятелите си? Даже за много хора е удоволствие, че изобщо го правят. Защото харесват допира или нещо друго? Нима се чукаме наред с който ни падне и не изпитваме удоволствие от секса?! Това, че си попаднал на неприятно момиче, не означава, че всички сме такива. И недей да казваш какви сме! Не мисля, че точно ти си този, който разбира от жени, какво искат, какво мислят, какво правят и т. н. Това, че си мислиш всички тези глупости не означава, че наистина е така. И дори и да си прав (което не го вярвам) и след години да осъзная, че е така ти ще си последният човек, за когото ще се сетя в този момент!