- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жени...
Прощавайте жени ако ще ви обидя но вие така или иначе обиждате достатачно мъжете.Това което не само аз,но до колкото знам всички мъже не могат да разберат е защо ходите,живеете,правите секс с най-големите идиоти,безформени свини,арогантни дебелаци или гърчави остроумници.Защо правите секс само за да задоволите мъжа?Защо правите френска любов като не изпитвате удоволствие с това?Защо харесвате простотията и защо обичате да бъдете унижавани,не е ли мазохистично?Явно така само се чувствате жени.
Значи за вас свясните момчета са като полезната храна която не е вкусна,а вулгарните балони с паласки или каквито и да са,са вкусната,но неполезна храна.Значи за вас външният вид не е толкова важен.И защо да му се не знае сте толкова горди?Данеби вие да не ставате бабички?
Сигурно която от вас прочете това ще си каже-какъв е тоя тъпак дето така говори за нас-но като станете по-големи,родите и ви научи живота и ви отровят живота скапаняците на които толкова много се кефите и обожествявате,ще си кажете-тоя дето го беше написал това,беше прав,но вече вие ще сте позастарели и пропилели младоста си по купони,дискотеки,чукане без оргазъм и подобни"удоволствия".
Поне правете секс като го искате от вътре без да се самозалъгвате,че го искате.Или кой съм аз,че да ви съветвам?
OMG!!! Какво е това?! Нещо не те разбирам? Даже почти цялото не го разбрах, ама на тебе мн ти пука. Нима задължително трябва да ходим с някфи красавци, с ебати телата?! И какво като за някой външният вид не важен?! Знаеш ли тогава колко много хора дори целувка няма да получат?! И какво сега ще ме изгориш на клада, че гаджето ми не е с ннай-хубавото тяло?! И защо мислиш, че тези хора нямат характер, чар и т. н.?! И преди съм го казвала : Никой не може да те унижи, ако ти сам не му позволиш. Нима според теб, не ни доставя удоволствие, да направим удоволствие по този начин на приятелите си? Даже за много хора е удоволствие, че изобщо го правят. Защото харесват допира или нещо друго? Нима се чукаме наред с който ни падне и не изпитваме удоволствие от секса?! Това, че си попаднал на неприятно момиче, не означава, че всички сме такива. И недей да казваш какви сме! Не мисля, че точно ти си този, който разбира от жени, какво искат, какво мислят, какво правят и т. н. Това, че си мислиш всички тези глупости не означава, че наистина е така. И дори и да си прав (което не го вярвам) и след години да осъзная, че е така ти ще си последният човек, за когото ще се сетя в този момент!
Тъкмо за това говорих.Много сте горди,адски много.Продавате се евтино на болкуците,а други може да ви носят на раце и да не ви карат да им ядете лаината или да ви се празнят в лицата.До колкото четох на повечето тиинейджарки им е приятно да спучат пишки,как седи въпроса с лизане на задник?Не казвам,че това трябва да се отнася конкретно за тебе.Ти едва ли ще се вслушаш в това което се опитвам да ти кажа.Значи жената е като кофа за боклук и на нея и кеф от горе всичко-ОК.Ако всички жени са такива аз се срамувам,че ме е раждала жена.
Така е от гледна точка на мъжете,на почти всички.
Продължавайте в същия дух,просто ще ви гледам от страни.
Тва, което си написал не е много вярно. Факт е, 4е има жени, които спят с разни дебели дъртаци, заради някои лев или нова дре6ка. Това оба4е не зна4и, 4е вси4ки жени са материалистки. Пък кой е казал, 4е вън6ния вид е от кой знае какво зна4ение
??? Ясно е, 4е никое моми4е(не "курва")няма да тръгне да се занимава с някой грозник, но не държим и да изглежда като холивудска звезда. По-добре се замисли, за6то се е стигнало до тук. 6те ти кажа, 4е много разо4еровани моми4ета тръгват с "просто някой", който да ги оби4а. При4ината е, за6тото са били наранени. Една жена няма да те отреже толкова грубо и брутално, колкото един мъж. Секи пол си има своите недостатъци. Оба4е 6те ти каже, 4е последно време мъжете съ6то са запо4нали да подражават на жените, стават материалисти.
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Не знам дали съм те разбрала правилно...
Ние жените сме наистина странни, наскоро се замислих дали съм способна да бъда с едно от най-свястните момчета, които познавам. Той ще ме уважава, ще ме носи на ръце и никога няма да ми причини нещо лошо. Но не мога да бъда с него, той ми е само приятел. Мразя се за това, но не го приемам като мъж, предпочитам този, който си има приятелка в момента....нз що, знам, 4е нямам никакъв шанс, но искам грешния човек...![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
или може би е много вярно , но в друг аспект мой човек живота не е секс вярно е че повечето жени просто предпочитат да са с такива отрепки за жалостПървоначално написано от koalka
Първоначално написано от honda^
Прекалено много защитаваш женския пол не мисля че си се заглеждала кви грешки правят жените а само хвърляш вината на момчетата или мъжете погледай и твоя пол как е и не се води по приятелките(сегашните) а се загледай в другите и се запознай с още хора и от двата пола има мноу гадни представители, но и някои добри хора и "Една жена няма да те отреже толкова грубо и брутално, колкото един мъж. " е тва ме разби направо това е едно от най-тъпите неща които съм чувал или чел някога ти ако си мислиш че сички жени са нежни и мислят само за любов (предполагам тва си мислила докато пишеш) значи си безнадежден случай огледай се малко и се замисли дали това което жените правят не е по-различно от това , което ти си мислиш че повечето мъже правят
Просто изглежда че почти всички жени са създадени за гаднярите.И аз се правех по едно време на гадняр и ме ухажваха заради това.Но това не съм аз.Така че ще си продължа на ръчна и повече никакви чувства към напълно антилогичните жени.Живейте си живота,но не искам само да ми се оплаквате и да ме занимавате със вашите простотии от тук нататък.
Но благодаря на тези от вас които ме подкрепиха
Като не ти харесват жените-ходи и се занимавай с мъже. и без това днес гей-двойките са актуални. Явно някоя ти е била шута за мазен,грозен и дърт дебелак,ама такава си я намерил!
С това съм съгласен наистина може някоя да го е отрязалаПървоначално написано от krem4et0
Хах мерси кремче че ме накара да се замисля до този момент смятах че от всички видове хора мразя циганите най-много ама сега си промених мнението-обратнитите взеха първото място...Първоначално написано от krem4et0
За сега искам да еба жени,но за съжаление дори и в своите роднини жени виждам гореопоменатите качества.И другото което е,че никой не ме е рязал.Всеки мъж,дори мъж който си има приятелка би казал това.
Единственото за което стават жените е секс.Приятел те не могат да ти бъдат,освен ако не ограничиш до голяма степен кръгозора на общуване.Имам много приятелки и големи и малки,но мислят всички по тъпия си женски начин и се кефат на тъпите неща.Е за това не мога да ги уважавам.
А приятелю ти недеи да мразиш никого нито циганите нито педерасите.Не се знае ти какви скрити качества или родственици имаш.(Закачка)
Първоначално написано от Анонимко
А пич на жените доверие може да се има просто не си срещнал който трябва
А пъък циганите си ги мразя щото на няколко пъти се олитваха да ме ограбят като последния път го даваха и по новините щото намушкаха с нож мой много добър приятел аз за това си ги мразя естествено има и някои пичове които не са такива и които са успели с труд тях ги уважавам и са некви винаги весели обаче докато не опозная някой ром се ще си го мразя...
Защо да предпочитат да са с отрепки, ако знаят, че са такива например?Първоначално написано от vvs_go
абе тая тема всъщност нещо й куца смисъла или ти не си се изказал особено добре.... то излиза ,че казваш как жените трябва не трябва да ходим с мъже ако не са с перфектни тела и че обичаме да доставяме усоволсвтие само на мъжа без да ни е добре и на нас..
(поне аз тва прочетох)
в тва което си написал сам си противоречиш донякъде![]()
Всъщност пича до голяма степен е прав. Това за чукането и френската любов например според мен не е задължително. Отделно всяко момиче си е индивидуално...
Но, мамка му, за останалото е прав.Всъщност дори и да не го осъзнавате, така е. Всъщност от 5 минути се опитвам да напиша нещо достатъчно обширно и ясно, така че да разберете моята гледна точка, но 1-во че няма да мога да обхвана въпроса, второ никоя от вас мацки няма вникне.
![]()
Sorry ама пича има основа.
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Ех бе пич, хора всякакви, не си попаднал на добро момиче просто, не всички са такива, тъпо е да ги слагаш под общ знаменател...Не отричам че за съжаление по големия процент от тях за съжаление са от този тип какъвто горе-долу ти описа, но просто.... search harder![]()
Е да, сигурно има изключения.Първоначално написано от Octofunk
Няма начин да няма нали...
![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
a e pi4 kvo ti e pri6trakalo 4e da si misli6 podobni ne6ta ????![]()
do kolkoto 4atnah az ,si4ki mom4eta iskate da kajete 4e nie momi4etata sme ebahti ku4kite a?sorka 4e se otnasqm s adskata gavra kam temata ama spored mene smisal NQMA
puk i da ti kaja gram ne se obidih ot tova deto kaza 6toto znam 4e ni6to ob6to s mene nqma puk i ne me ebava osobeno kvi si gi mislqt mom4enca kato tebe v dalgite samotni ve4eri
ne 4e iskam da te obidq ni6to takova
![]()
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
Но го правиш и типично по женски.Мислиш се за велика и не се вслушваш в останалите.Не ти го казвам само аз,а почти всички момченца.Пък това дали ще ме вземеш for real ми е през 21см-тровия.Ти като искаш да си bitch и да те ебат или да движиш само с "пичове" си е твоя грижа.Ето казваме ви го после да не питате защо съм била такава,защото го слушам много често и то от,предполагам,по-големи и опитни от теб tuff маце.
Ti puk gi izkara edni...?!?!Ti qvno se imash za svesten ii moje te e qd 4e nali tama si svetsen ami nqkvi huavi macki hodat s purviq sre6tnat maloumnik no ne i s teb!Sorry no sporeed men ne trq ubijda6 jenite po toq na4in 6toto qvno pri4inata e v teb!a i seki si izbira s koi da hodi ti ne moje6 da nalaga6 mnenie!
То,че ме е яд ме е яд.Ти си права така е,но поне ме остави да си го излея.
Qvno ne6to ne ti e provyrvqlo v libovta pi4, i zatova gi rysi6 tuka tiq prostotii ..... tova si e li4no tvoi problem..... no edno vypros4e ... ako vsi4ki jeni sme takiva kakvito gi opisva6 .... elementarni i pro4ie....ti kakvo iska6 ot nas?! 6tom se smqta6 za ne6to 4ak tolkova pove4e ot ostanalite myje.....nima 6te sme ti v klasata?! Govori6 gluposti pi4, i tova me iznervq ... i makar 4e drugite sa po-meki ot men v otgovorite si az 6te ti kaja 4e ne struva6 .... i 4e mi e omryznalo ot typite kompleksarski izblici na nqkoi deca....
I btw .... jenite naistina sa mazohistki ....![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
пфф само не разбрах как пък го установи и защо слагаш вс под един знаменателлллллллллл? както има свестни момчета,така има и свестни момичетааааа ако не знаеш да ти кажааа а тва че ти си попаднал на к*рви не ти дава правото да обиждаш наред.били сме горди ? ми бъдете и вие бе
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...