Цитирай Първоначално написано от honda^
Тва, което си написал не е много вярно . Факт е, 4е има жени, които спят с разни дебели дъртаци, заради някои лев или нова дре6ка. Това оба4е не зна4и, 4е вси4ки жени са материалистки. Пък кой е казал, 4е вън6ния вид е от кой знае какво зна4ение ??? Ясно е, 4е никое моми4е(не "курва")няма да тръгне да се занимава с някой грозник, но не държим и да изглежда като холивудска звезда. По-добре се замисли, за6то се е стигнало до тук. 6те ти кажа, 4е много разо4еровани моми4ета тръгват с "просто някой", който да ги оби4а. При4ината е, за6тото са били наранени. Една жена няма да те отреже толкова грубо и брутално, колкото един мъж. Секи пол си има своите недостатъци. Оба4е 6те ти каже, 4е последно време мъжете съ6то са запо4нали да подражават на жените, стават материалисти.

Прекалено много защитаваш женския пол не мисля че си се заглеждала кви грешки правят жените а само хвърляш вината на момчетата или мъжете погледай и твоя пол как е и не се води по приятелките(сегашните) а се загледай в другите и се запознай с още хора и от двата пола има мноу гадни представители, но и някои добри хора и "Една жена няма да те отреже толкова грубо и брутално, колкото един мъж. " е тва ме разби направо това е едно от най-тъпите неща които съм чувал или чел някога ти ако си мислиш че сички жени са нежни и мислят само за любов (предполагам тва си мислила докато пишеш) значи си безнадежден случай огледай се малко и се замисли дали това което жените правят не е по-различно от това , което ти си мислиш че повечето мъже правят