Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Прощавайте жени ако ще ви обидя но вие така или иначе обиждате достатачно мъжете.Това което не само аз,но до колкото знам всички мъже не могат да разберат е защо ходите,живеете,правите секс с най-големите идиоти,безформени свини,арогантни дебелаци или гърчави остроумници.Защо правите секс само за да задоволите мъжа?Защо правите френска любов като не изпитвате удоволствие с това?Защо харесвате простотията и защо обичате да бъдете унижавани,не е ли мазохистично?Явно така само се чувствате жени.
Значи за вас свясните момчета са като полезната храна която не е вкусна,а вулгарните балони с паласки или каквито и да са,са вкусната,но неполезна храна.Значи за вас външният вид не е толкова важен.И защо да му се не знае сте толкова горди?Данеби вие да не ставате бабички?
Сигурно която от вас прочете това ще си каже-какъв е тоя тъпак дето така говори за нас-но като станете по-големи,родите и ви научи живота и ви отровят живота скапаняците на които толкова много се кефите и обожествявате,ще си кажете-тоя дето го беше написал това,беше прав,но вече вие ще сте позастарели и пропилели младоста си по купони,дискотеки,чукане без оргазъм и подобни"удоволствия".
Поне правете секс като го искате от вътре без да се самозалъгвате,че го искате.Или кой съм аз,че да ви съветвам?
Пффф! Изобщо не си наясно за какво става въпрос! Не знам от къде да те започна... всичко на всичко си казал 1 вярно нещо и то е, че момичетата си падат по т.н. "неполезна, но вкусна храна". От къде го измисли, че правим секс с "безформени свини,арогантни дебелаци или гърчави остроумници."?! И как можеш да кажеш, че правим едва ли не всичко само, за да задоволим мъжа, пренебрегвайки себе си?! И външния вид е много важен, а когато става въпрос само за секс - външния вид е единственото което има значение(в случей, че не си го правил с дадения човек до сега)! Горди сме, както и вие сте горди! Относно мазохизма... силна дума... Просто явно на вас мъжете все още не ви е станало ясно, че жените имаме нужда да се чувстваме живи! И търсим начини. Ходим с момчета които могат да ни дадат каквото искаме. Правим секс за свое удоволсвие и т.н. Темата е много обширна и мога много още да пиша... Естесвено има и мадами, които се предлагат насам натам, но това е за пари! За да са с големи клечки в яките коли с постоянно финансиране и т.н. Но това е друга тема вече!