Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
Абе има некои верни неща. Аз лично винаги съм се чудил на голяма част от момичетата защо си падат по некви нагли убитаци,които навсичкото отгоре се държат супер зле с тях,а уж момичетата обичали милото държание и свестните момчета... Да,бе,да...
(Гледам темата от доста време и като всяка уважаваща себе си жена реших, че ми е време и аз да си навра гагата тука... )

Не разбирате, че жената понякога просто се влюбва. Как, в кого и защо точно ще се влюби един човек просто не е ясно - логика няма. Един мъж понякога не е ли готов да даде всичко за жена, която според всички останали не го заслужава? Защо? Защото той не я вижда такава, каквато я виждат външните лица. В очите на жената, мъжът, който за тебе е "нагъл убитак", най-вероятно е рицар. Когато сме влюбени сме готови да ослепеем за всеки дефект...

Не търсете сметка на жените, които дават всичко за мъж, който не ги уважава. Това не е нищо друго освен тъжно, защото рядко човек може да обърне гръб на чувствата си, дори и ако го нараняват. Освен това жените имат навика да бъдат много всеотдайни в любовта си - всеотдайност, която наистина може да граничи с мазохизъм (майчински инстинкт )

(И защо, по дяволите, в тая тема сте намесили френската любов - в това няма нищо унизително - напротив, това е начин да покажеш колко много искаш да доставиш удоволствие на партньора си. А една връзка се крепи именно на това - да поставиш щастието и нуждите на половинката си над своите. И ако и двете страни във връзката правят това, то и двамата партньори ще дават всичко...но и ще получават всичко.)

Авторът е изключително краен и повърхностен. Гледаш само едната страна на монетата. Нищо не е толкова просто. И всички хем се бунтуват "не слагай под общ знаменател", хем заявяват как "повечето жени" били курви. От къде, моля, извадихте тая статистика? Тоя етикет го размахвате наляво и надясно...