незнам дали съм те разбрала правилно, но ще се опитам да дам някакво обяснение от женска гледна точка.. не твърдя че това което ще напиша е точно така, но има някаква истина..
когато някой се държи мило, уважително, разбиращо,спокойно, отзивчиво, внимателно, искрено и не говори и не прави необмислени неща се възприема като приятел -точен човек, с когото можеш да говориш за всичко и винаги, когато го потърсиш ще се отзове, но никога не би изпитала привличане към него, единствено уважение и симпатия..
съвсем различно е с човек, който не показва мн интерес, винаги първо гледа себе си дори това да означава да пренебрегне момичето, прави необмислени неща, които често нараняват, просто защото така му харесва, отнася се към момичето като към не особено важна за него, все едно му е все тая дали ще е с нея или не, все едно тя е просто една от всички, не я търси често а само като му скимне ей така, прави си своите си неща и не говори с нея за това, не крие когато е ядосан и нещо ме му харесва.. наистина такива момчета нараняват и поставят момичето в подчинена позиция.. и е странно защо тя не може да си го избие от главата въпреки че осъзнава че не е стока..
предполагам това имаш предвид, поне аз така те разбрах.. може да се обясни с привличане към риска, към нещо което не може да имаш никога, защото то те притежава..
иронично е наистина.. логика не бива да се търси.. човешката природа като цяло е сложно и трудно разбираемо понятие.. а и не е необходимо да разбираме всичко, още по-малко да търсим логика в чувствата..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.