Първоначално написано от
Анонимко
Прощавайте жени ако ще ви обидя но вие така или иначе обиждате достатачно мъжете.Това което не само аз,но до колкото знам всички мъже не могат да разберат е защо ходите,живеете,правите секс с най-големите идиоти,безформени свини,арогантни дебелаци или гърчави остроумници.Защо правите секс само за да задоволите мъжа?Защо правите френска любов като не изпитвате удоволствие с това?Защо харесвате простотията и защо обичате да бъдете унижавани,не е ли мазохистично?Явно така само се чувствате жени.
Значи за вас свясните момчета са като полезната храна която не е вкусна,а вулгарните балони с паласки или каквито и да са,са вкусната,но неполезна храна.Значи за вас външният вид не е толкова важен.И защо да му се не знае сте толкова горди?Данеби вие да не ставате бабички?
Сигурно която от вас прочете това ще си каже-какъв е тоя тъпак дето така говори за нас-но като станете по-големи,родите и ви научи живота и ви отровят живота скапаняците на които толкова много се кефите и обожествявате,ще си кажете-тоя дето го беше написал това,беше прав,но вече вие ще сте позастарели и пропилели младоста си по купони,дискотеки,чукане без оргазъм и подобни"удоволствия".
Поне правете секс като го искате от вътре без да се самозалъгвате,че го искате.Или кой съм аз,че да ви съветвам?