.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от {}RiGiN@L_SiN
    Цитирай Първоначално написано от SciSsors
    Човека си е мноо прав. Вие сега осъзнахте суровата истина и почнахте да се бунтувате
    офф айде па ти млъкни че ни писна от комплексарчетаа ми като сме толко гадни живейте без нас бе.ама не можете налиииии
    И вие не можете да излизате с някво обикновенно момче което няма много пари не се прави на тежкар и не е спал с 2- момичета и "прелива" от опит!Само незнам кой е комплексара..защтото като отидеш на диско и се зазяпваш ж някои смотаняк който изглежда що годе добре и си готова да спиш с него само щот те кефи а не защото има як характер или нещо от сорта....пък и на повечето момиче им се е*е две не виждат..ние поне ч.....и биим а вии кфо...отиате и лягате с някой тежкар и на другия ден се хвалите на смотаните си приятелки(които са същите като вас) с къф пич сте спалии.... Пича е много прав!!!!

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Просто не си уцелил , с кои момичета да говориш на тази тема . Попаднал си на тази част от "нежния" пол , която се нарича "Кучки" . Съжалявам за теб .
    Абсолютно съм съгласна с теб...не всички жени са такива не си случил просто...Гориш...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

E, sega tova si e edna interesna tema v koqto s udovolstvie bih se vly4ila.
    Za golqmo moe sujalenie 6te kaja 4e dotuk mom4etata sa pravi. Pove4eto jeni sa ku4ki.Wkly4iteno i az.Za (pak) jalost kogato bqh "mlada i nerazumna" ne mi dreme6e i razbih surce(tova togava be6e golqmo postijenie). I SEGA sujalqvam.(nqmam predvid 4e sega go harevam,prosto razbrah 4e e svqstno mom4e)
    Nqkoe momi4e be6e kazalo 4e mom4etata sa stanali bez4usveni... 4e kak nqma da stanat kato vsqka vtora gi reje samo za6toto (primerno) drugiq imal "po- hubavi o4i".A tozi Drugiq e takuv bokluk durji se zle s neq.Ami kakvo da pomisli tova mom4e "za6to ne sam na negovo mqsto" i taka i stava. I toi se pravru6ta v ne6to podobno na DRugiq......
    PS: nadqvam se tova da e bil smisula na temata..nqmam vreme da q 4eta cqlata
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Повече от фен

Re: Защо жени...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Прощавайте жени ако ще ви обидя но вие така или иначе обиждате достатачно мъжете.Това което не само аз,но до колкото знам всички мъже не могат да разберат е защо ходите,живеете,правите секс с най-големите идиоти,безформени свини,арогантни дебелаци или гърчави остроумници.Защо правите секс само за да задоволите мъжа?Защо правите френска любов като не изпитвате удоволствие с това?Защо харесвате простотията и защо обичате да бъдете унижавани,не е ли мазохистично?Явно така само се чувствате жени.
    Значи за вас свясните момчета са като полезната храна която не е вкусна,а вулгарните балони с паласки или каквито и да са,са вкусната,но неполезна храна.Значи за вас външният вид не е толкова важен.И защо да му се не знае сте толкова горди?Данеби вие да не ставате бабички?
    Сигурно която от вас прочете това ще си каже-какъв е тоя тъпак дето така говори за нас-но като станете по-големи,родите и ви научи живота и ви отровят живота скапаняците на които толкова много се кефите и обожествявате,ще си кажете-тоя дето го беше написал това,беше прав,но вече вие ще сте позастарели и пропилели младоста си по купони,дискотеки,чукане без оргазъм и подобни"удоволствия".
    Поне правете секс като го искате от вътре без да се самозалъгвате,че го искате.Или кой съм аз,че да ви съветвам?
    evala! verno 4e sym momi4e ama...evala...da ti kaja ot gledna to4ka na majete ima smisal da svetva6 pove4e momi4eta makar 4e az ne bih si pravila tozi trud...

Guest
    Момичета =D> ,това доказва че познавам женската психика.
    Някоя от вас беше написала че нищо не знам,грешила е за съжаление.
    Аз лично се отнасям към жените като себеравни-голяма грешка ако искам някоя от тях да ме зачете за мъж,а не като приятелКА.
    Какво да правим късмет.Като обичам човеците,ще си плащам с пренебрежението на жените.
    Хахахаха все ми е тая вече.
    Живейте си живота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си