- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта на живота ми :)
Здравейте
Чета темите из форума и все попадам на теми за раздяли, изневери, и не споделена любов, което е малко тъжно ...
Та аз искам да ви кажа за моята любов която меко казано е прекрасна. Преди време срещнах най-страхотната жена. Скоро с нея ще празнувам втори 14. февруари, след няколко седмици за втори път и рождеия ми ден, две нови години, тя прави празниците ми незабравими, а делничните дни когато сме заено - празници. Дава смисъл на живота ми. Обичам да я гледам, да виждам усмивката й, радостта в очите й. Обичам я ! Тя ми подарява най - страхотните дни в живота ми. Без нея той би бил много по скучен и сив. Незнам дали има думи с който може да се опише всичко което е тя за мен. Страхотна, мила, добра, чувствителна, нежна, изключително добра с мен ... прсото невероятна
И аз се опитвам да и отвръшам със съшото и се надявам че се справам добре.Надявам се да я правя щастлива поне наполовина колкото тя прави мен щастлив. Обичам я !
ОБИЧАМ ТЕ МОЯ МАЛКА СЛАДКА !!! ОБИЧАМ ТЕ !!! ТИ СИ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА МИ !!! ОБИЧАМ ТЕ !!!
Пожелавам на всички вас да срещнете истинската любов защото тя е там някъде и ВИ чака ... не губете вяра в нея !!!
Тва е от мен за сега![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Знаеш ли DarkAngelOfHope любовта е най-страхотното нещо, което може да ти се случи.....и аз се радвам, че ти си открил жена, която да обичаш с цялото си сърце. Хората често се оплакват колко много ги боли.....но те не осъзнават, че всеки техен опит да открият правилния човек им помага да разберат какво търсят и какво искат....И така....да оценят колко прекрасна, всепоглъщаща и изпепеляваща може да бъде една любов....
Аз....срещнах човек....много специален човек...преди година и половина...прекарах две нови години с него....сега ще станат два Свети Валентина....после два негови рожденни дни и така...През цялото това време аз все се чудех дали това не е сън и наистина ли на мен се случва....и отговора винаги беше "Да, всичко е реално". Сега давам всичко от себе си, за да направя този човек щастлив....и се радвам, че той ми отвръща съсъ същото. Защото никога никой не е бил толкова важен за мен колкото е той сега. Обичам го......Обичам теб DarkAngelOfHope и искам да знаеш, че тази тема е едно от най-милите неща, които някой е правил за мен. Благодаря ти, че правиш деня ми различен и истински, че изпълваш живота ми със смисъл и караш сърцето ми да се смее.....Благодаря ти че си до мен! Обичам те!
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Еми браво пич дано навсякъде ти върви както в любовта...![]()
е брат ми с теб имаме голямо съвпадение![]()
и аз ще празнувам 2-и 14 февруари с моета приятелка , и тя след 1 седмица има РД на 22-и!
много се радвам за теб и няма кво друго да ти пожелая освен да празнувате още безброи Рожденни дни и 14-и февруари-та :P![]()
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ!
Много се радвам за вас. Така трябва, хората трябва да се обичат. Бъдете все така щастливи и нека чувствата ви са все така силни![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Много е хубаво това, което си написал, а още по-хубаво е, когато е вярно.Не знам на колко си, но и аз се чувствам така в момента.Готино е от време на време да се четат такива теми.![]()
ami koalka ... az sym na po4ti na 23sled 2-3 sedmici 6te gi navyr6a :P
i istoriqta si e istinska![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Е то е ясно, че е истинска.Предположих, че си по-голям.Първоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
Аз също съм влюбена по този начин. И за мен човекът до мен е смисълът на живота ми. Обичам го толкова много, че не мога да си представя живота си без него. Днес се замислих и разбрах, че само един човек може да е напълно достатъчен, може да е всичко и да ти дава всичко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ураааааа![]()
браво браво![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
ее много е прятно точно ,когато ти е кофти,че ще прекараш сам Св.Валентин да прочетеш такава тема и да разбереш.че има смисъл да се надяваш
I am a violet butterfly !
brao bate!
Радвай се все така на обичта си и ви пожелавам още много приказни мигове. Дано връзката ви става все по - хубава и здрава, дано само хубави неша ви се случат, а лошите мигове(дано да са малко), посрещате отново заедно...рамо до рамо, всичко е по - лесно, когато си обичан.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Май тук е мястото да ти кажа Честит Свети Валентин мило мое .... {P}{P}{P} Просто наистина много си те обичам и се радвам, че за втори път имаме шанса да отпразнуваме този ден заедноОбичам те .... от тук до края на света
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Еее супер!!!Много се радвам за вас и за момичето, с което си. Голяма късметлийка е, че има човек като тебе.
Искрено да ти кажа.. завиждам ви благородно
Дано още много много пъти да сте заедно на този празник
=D> =D> =D> =D> =D>
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
браво дано всеки някой ден да се чувства като теб =D>