Здравейте
Чета темите из форума и все попадам на теми за раздяли, изневери, и не споделена любов, което е малко тъжно ...

Та аз искам да ви кажа за моята любов която меко казано е прекрасна. Преди време срещнах най-страхотната жена. Скоро с нея ще празнувам втори 14. февруари, след няколко седмици за втори път и рождеия ми ден, две нови години, тя прави празниците ми незабравими, а делничните дни когато сме заено - празници. Дава смисъл на живота ми. Обичам да я гледам, да виждам усмивката й, радостта в очите й. Обичам я ! Тя ми подарява най - страхотните дни в живота ми. Без нея той би бил много по скучен и сив. Незнам дали има думи с който може да се опише всичко което е тя за мен. Страхотна, мила, добра, чувствителна, нежна, изключително добра с мен ... прсото невероятна
И аз се опитвам да и отвръшам със съшото и се надявам че се справам добре.Надявам се да я правя щастлива поне наполовина колкото тя прави мен щастлив. Обичам я !

ОБИЧАМ ТЕ МОЯ МАЛКА СЛАДКА !!! ОБИЧАМ ТЕ !!! ТИ СИ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА МИ !!! ОБИЧАМ ТЕ !!!

Пожелавам на всички вас да срещнете истинската любов защото тя е там някъде и ВИ чака ... не губете вяра в нея !!!

Тва е от мен за сега