- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какъв е шанса да е бременна?!...
Предишния месец към 25-ти правихме секс с приятелката ми...без презерватив но не съм свървшвал в нея...после спряхме...после пак без...но нито 1 от 2та пъти не съм свършил...
В предишен такъв случай е взимала постинор за всеки случай...този път не го взе поради това че предишните пъти много хора казаха че не е имало нужда...
Та какъв е шанса да е забременяла?!...в случай че не съм свършвал...по принцип трябва да и дойде към 16-17, но днес ми спомена че е имала болки, ниско в корема...и това го свързвам с други неща......някой да се изкаже по въпроса ако може...
pf...shtom ima bolki,nachi shte i doide.
a shansa pich e 50 na 50.zavisi koga i e ovulaciqta i t.n.shto ne izpolzvate prezervativi?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Не е бременна..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
![]()
Абе най-вероятно нищо й няма, ама нау4ете се да го правите с презерватив бе хора!
![]()
Робинята на Quench
Turaite guma we eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
След като не си свършвал в нея как ще е бременна?А и болките ниско в корема са признак че ще и дойде скоро, а не че е бременна.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Точно..Първоначално написано от girl_in_black
Май-май всички те съветваме да не си правиш подобни рискове и да действаш насигурно. Може би трябва да се замислиш?
А може би няма да го направиш. В такъв случай, чакаме следваща тема със заглавие "къде приятелката ми може да направи аборт, без да разберат родителите й". Ами дано не се стига до там.![]()
Rastafari stands alone!