.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    vqrvam da .. i ne vqrvah dokato ne go izpitah.. imam 2ma nai dobri fr i si spodelqm vsi4ko s tqh.. dnes se slu4i neshto i ediniq (poneje nego namerih) vednaga me uspokoi.. 4e i daje me razveseli :P

Пф не вярвам. Самият аз нямам приятели.. всичките ме изоставиха един по един. Всички ме предадоха, подиграха се с мен.. и то що ? От завист, от злоба... Приятелство между момче и момиче според мен не би могло да има, защото с времето се появява любовта у единия ии тази любов може да погуби едно добро приятелство. Пф сдухах се с тая тема, но поздравления за авторката.

Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Пф не вярвам. Самият аз нямам приятели.. всичките ме изоставиха един по един. Всички ме предадоха, подиграха се с мен.. и то що ? От завист, от злоба... Приятелство между момче и момиче според мен не би могло да има, защото с времето се появява любовта у единия ии тази любов може да погуби едно добро приятелство. Пф сдухах се с тая тема, но поздравления за авторката.
    tova e ne zashtoto nikoi ne struva a zashtoto svqstnite hora sa na iz4ezvane!kato se zamislq svqstni hora..i priqteli.. obshto poznavam kum 10tina v nai dobriq slu4ai ...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    tova e ne zashtoto nikoi ne struva a zashtoto svqstnite hora sa na iz4ezvane!kato se zamislq svqstni hora..i priqteli.. obshto poznavam kum 10tina v nai dobriq slu4ai ...

- 7 ...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Приятелство по принцип ест,че има.Вярвам в искреното приятелство,за мен това е едно от най-истинските и чисти неща в човешките взаимоотношения.Колкото е хубаво обаче да имаш истински приятел толкова и трудно се намират искрени хора,за жалост Колкото до приятелство между момче и момиче-не знам,предполагам е възможно,но донякъде(в смисъл да не са мн близки.иначе поне в едната страна ще възникнат чувства).

Голям фен
    priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e sa6testvuva i daje e mn silno ,no tova vinagi zavisi i ot 4oveka
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Guest

Re: Има ли смисъл да вярваме в нещо временно?

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от Джон Сняг
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Хората са жестоки..нараняват.Не се интересуват 1 от друг.1ден ти казват : държа на теб,винаги ще съм до теб,на другия ти си просто 1 от многото по улицата.Всячески се стремят да излязат чисти и добри,да изкарат вс други страдалци и гадняри,виновни дори и без причина ..На кога да вярваме..да се доверим на този с който споделяме любовта..а след това той да ни изостави?!Доверие?Вяра? Къде остана всичко това?
    Вярвах в приятелството ,вярвах и се надявах да съм достойна за приятелите си,да съм всеотдайна ..не очаквам обратното..Но заради различията в характерите на хората много приятели след време забравят кои сме и какво сме направили за тях или какво сме преживяли заедно..

Аз не вярвам в приятелството м/у момиче и момче..не вярвам от тази вечер и не знам дали ще си я върна. Вие вярвате ли..И изобщо дали самата дума "приятелство" ще остане в бъдещето..или вс ще се превърне в материална и лична изгода?!
    След познанството с теб аз също не вярвам вече.

Да,ето го и бившия ми най-добър приятел..Василе нямам намерение да се разправям с теб пред целия форум!!!!!! Не аз бях тази която те изостави!!!!!!!!!! И вместо да се загледаш само в тая тема,я виж че е имало и преди теми,пак породени от желанието ми да се разбираме..но никъде неотправени лично към теб!!!!!!!!!!!!!
    Виж кфо ти уби приятелството ми с вечното си объркване и вечните драми и вечния оня дето искаше да ме коли и тфоя избор скапан които така и не направи не смеи да твърдиш че ме обичаш след като никовете ти в скапания скаип са съвсем различни и така нататък!и не ме поздравяваи с тъпата Лъки Ю никога не съм я харесвал!!!!!!!!!!

Guest
    И моля ти се остави ме намира!И без това си имам достатъчно проблеми и без тфоите неща с които още повече ме ядосваш.Никога не съм те разбирал и не съм ти бил приятел какъфто искаше ти сама го каза!ОСТАВИ МЕ !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Авторката изяви желание темата да бъде заключена, ще изпълня молбата и
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си