- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл да вярваме в нещо временно?
vqrvam da .. i ne vqrvah dokato ne go izpitah.. imam 2ma nai dobri fr i si spodelqm vsi4ko s tqh.. dnes se slu4i neshto i ediniq (poneje nego namerih) vednaga me uspokoi..4e i daje me razveseli :P
Пф не вярвам. Самият аз нямам приятели.. всичките ме изоставиха един по един. Всички ме предадоха, подиграха се с мен.. и то що ? От завист, от злоба... Приятелство между момче и момиче според мен не би могло да има, защото с времето се появява любовта у единия ии тази любов може да погуби едно добро приятелство. Пф сдухах се с тая тема, но поздравления за авторката.
tova e ne zashtoto nikoi ne struva a zashtoto svqstnite hora sa na iz4ezvane!kato se zamislq svqstni hora..i priqteli.. obshto poznavam kum 10tina v nai dobriq slu4ai ...Първоначално написано от PerfectStrang3r
Първоначално написано от [b
- 7 ...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Приятелство по принцип ест,че има.Вярвам в искреното приятелство,за мен това е едно от най-истинските и чисти неща в човешките взаимоотношения.Колкото е хубаво обаче да имаш истински приятел толкова и трудно се намират искрени хора,за жалостКолкото до приятелство между момче и момиче-не знам,предполагам е възможно,но донякъде(в смисъл да не са мн близки.иначе поне в едната страна ще възникнат чувства).
Виж кфо ти уби приятелството ми с вечното си объркване и вечните драми и вечния оня дето искаше да ме коли и тфоя избор скапан които така и не направи не смеи да твърдиш че ме обичаш след като никовете ти в скапания скаип са съвсем различни и така нататък!и не ме поздравяваи с тъпата Лъки Ю никога не съм я харесвал!!!!!!!!!!Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И моля ти се остави ме намира!И без това си имам достатъчно проблеми и без тфоите неща с които още повече ме ядосваш.Никога не съм те разбирал и не съм ти бил приятел какъфто искаше ти сама го каза!ОСТАВИ МЕ !
Авторката изяви желание темата да бъде заключена, ще изпълня молбата и![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love