Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Не, не вярвам в приятелството между момче и момиче. След като най-добрия ми приятел се оказа човек, който таи в себе си по-специални чувства, всичко между нас рухна изведнъж. Най-гадното чувство на този свят е да гледаш как човек, на който си държал се отдалечава от теб и ти не можеш да направиш нищо - не можеш да му отвърнеш на чувствата, не можеш да се преструваш, защото ще стане по-зле. Ужасно е да гледаш как човека, който до скоро е бил онзи, на когото си разкривал душата си, те гледа злобно и с всеки поглед казва: "Ти не ме разбра, ти не ми повярва, ти не ме обичаше". Ужасно е и когато човека, който е бил всичко за теб година-две-три, се превърне в напълно непознат, чужд и далечен човек, който няма нищо общо с това, което някога е бил...

Sad but true... такъв е живота
господи колко те разбирам...................
1vo sikam da kaja 4e temata i vaprosa sa perf bravo mn mi haresva i po vaprosa spored men moje da ima priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e da ponqkoga moje da se polu4i tova za koeto ste napisali no s edin ili dva seriozni razgovora spored men moje da se opravqt ne6tata ako 4ovekayt koito napi4ate best fr zna4i mn za teb kakto pone az razbrah bi trqbvalo da polajij mn sili i da ne se otkazva6 ! da ne6tata nqma da pak da sa takiva kakvito sa bili ! da toi moje bi 6te tai po razli4ni 4uvtsva kam teb ! da ti moje bi 6te gi vijda6 i ponqkoga 6te su 4ustva6 nelovka zaradi tqh ! No napravi si4ko vazmojno da zabazi6 priqtelstvo za6toto to e mn po traino "Gadjetat idvat i si otivat , no istinskite priqteli ostavat za cql jivot "
btw tova ne sam go izmislil az ot 1 podpis e no smqtam 4e e podhodq6to za temata .... az 6te sledq temata i ako nqkoi vaprosi kam tova koeto sam napisal 6te se radvam da mu otgovorq ako moga de ...