Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
Аз вярвам!Може би съм един от рядките примери,че това съществува.И още по-странното е че най-добрият ми приятел,е бившето ми гадже.Незнам как стана така,просто много си пасваме като характери и всичко останало..И съм сигурна,че той има само приятелски чувства към мен,както и аз към него..хиляди пъти сме си говорили за тва приятелство м/у нас,наистина от страни е странно,ноо пък е много хубаво да знаеш че можеш да разчиташ изцяло на някого и да му имаш пълно доверие.Така че за мен,в този момент-приятелството м/у момче и момиче е напълно възможно :P
Мдааа при мен е същото... С бившото ми гадже сме най-добри приятели. 1 седмица след като се запознахме се събрахме. След два месеца се разделихме защото установихме че вече не се обичаме по 'онзи' начин. И въпреки това вече 3 години след това продължаваме да пием заедно сутрешното кафе или да сме заедно на купони и дори от време на време 'преспиваме' заедно. И се чувствам страхотно. Тя казва същото. Просто нямам по-добър приятел от нея. И съм откровен с нея повече от колкото с майка си или баща си. Така че по темата ми отговора е че има и е възможно подобно приятелство. Може би е 1/10000 но определено има. Има и то е най-доброто от всички приятелства. Жалко че толкова малко хора го осъзнават и не искат да бъдат приятели с бивште си.