И аз съм имала несполучливи чат-забивки и 1 път бях нехаресваната. Не знам защо-даже на снимките бях по-дебела,а за срещата се бях нагласила с най-новата си рокля и изглеждах перфектно. Просто не се получават нещата понякога. Килограмите са най-малкия проблем,но определено в чата е 1,а в реалността си е различно. например аз на снимки не харесах особено приятеля си-беше сладък,но с куп недостатъци. На живо обаче беше сладур и половина и точно недостатъците му бяха чаровни.
Ако ти е приятна-излез с нея-все пак ти я познаваш и като човек. Външният вид не е нещо константно и след време кой знаеш какъв красив лебед ще излезе. Характерът и умът на човек са по-важни. А 10 кг в повече не те правят друг човек. Просто изглеждаш различно. повърхностно е само заради това да не си с нея. Ами ако се ожениш и жена ти забременее и стане 80кг?Ами като станета на по 60-да няма да сте като извадени от модно списание? Именно тогава си личи обичаш ли дадения човек-когато видиш жена си с косми по краката,80 кила и с ролки на главата и пак си мислиш,че тя е най-най!