zaedno sme 9 meseca ve4e,utre e den na vliubenite,toi se durji vse edno ne mu puka,vse edno e nad tiq ne6ta...pitam go kakvo 6te pravim utre,a toi-"oo hi4 nz.".. mrazel toq den..kogato iskam da izlezem ,toi ne iska..samo u tqh sedim,ni6to po-specialno ne pravi,dori polovin godina kogato napravihme cql den ne se seti da mi se obadi pone,dobre 4e az go napravih...a kogato mu namekna ne6to za toq problem toi pravi takiva izliqniq kolko me obi4a i kak ne iska da me gubi ( ne izlizame dori i na kafe ve4e,vse kazva 4e mu e pisnalo ,a s negovite pr izliza...ne 4e mi e za izlizaneto,az moga da izlqza i s priqtelki...no se 4uvstvam super zle,toi ve4e ne priema ne6tata po-specialno,prosto ne polaga i kapka usilie da me zaradva s ne6to,pisna mi ve4e...vse edno sme jeneni ot 30 godini...no mi stava mn mu4no,kogato si pomislq za razdqla,nz kakvo da pravq...sigurno utre 6te ostanem u tqh,vmesto da izlezem kato vsi4ki,toi 6te sedi na PC-to,6te igrae na nqkva tupa igra...posle moje i da re6i da idem v kvartalnoto kafe,6te me izprati i tva 6te e nz kakvo da napravq