- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво учим от човека до себе си?
Интересно ми е какво учите или какво сте научили от бивше гадже. Когато двама души се разделят, несъмнено единия остава наранен и неразбран и си мисли, че цялата връзка е била един фарс и една измама. Когато погледнем трезво на нещата, осъзнаваме, че в крайна сметка е имало и хубави моменти.
Та въпроса ми е какво сте научили от човека до себе си. Когато имаш връзка с даден човек, ти малко или много попиваш от него - интересуваш се от нещата, които и него го вълнуват, черпиш опит и трупаш знания от нещата, които той прави.
Аз примерно съм благодарна на две мои бивши гаджета - единия ме научи да се оправям с компютъра, защото се занимава с програмиране; а от другия попих доста информация за колите, което рано или късно може да ми е от полза.
Айде, вие сте на ход![]()
Хихих..хубава тема! Аз съм много благодарна на 2ма души, които ме научиха на доста неща,че 1ният и сега продължава. Само да обобщя, че след всяка раздяла има какво да научиш- най-малкото какви грешки да не допускаш. Та значи 1 от момчетата ме научи,че всичко се прощава стига да държиш на човека до себе си, научи ме да слушам Bon Jovi, Whitesnake, Def Leppard и още доста от този тип, научи ме да ценя хората около себе си. И още там неща. Общо взето от краткотрайни връзки се научих да не се доверявам лесно... От момчето, което дълго време вече е в сърцето ми, съм се научила и на добро и на лошо- общо взето той пък мн добре знае как да се отнася с човека до себе си, да обръща внимание и уважава малките неща, цени всичко,което му се дава (аз това си го правя и без той да ме е научил). Научих се,че ако искам мога да играя грубо, да извъртам нещата в моя полза- по неговата глава с неговите камъни (тук става доста опасно, повярвайте). Той ме направи по-силна личност, научи ме да давам само напред, да не се предавам.
az se opravqm s comp blagodarenie na maika mi,koqto tova raboti.vse si mislq,che znam dostatuchno,ama tq produljava da me naricha intelektualno invalidche![]()
nauchih strashno mn za ||WW ot segashniq mi priqtel.toi e maniqk na taq tema,ima 1000 knigi,27589 filma i izobshto dosta se interesuva..ne popivam vsichko de,obache vse pak sum obogatila dosta obshtata si kultura na taq tema/ne suvsem po temata,ama toi me nauchi i da buda po-turpeliva i da ne izbuhvam za gluposti/
- edin drug me nauchi da karam kola i nai-obshta teoriq(golfadjiq![]()
- edin drug(toq samo priqtel beshe) mi napravi lichna trenirovuchna programa za fitness
- ot edin drug nauchih mn za gubkite![]()
sigurno ima i oshte,ama az za tova se sehstam.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Би ли ми споделила как те научи , научи ме и мен на това ?Първоначално написано от ABSOLUT`me
Аз почти нищо не съм научил научих само че от кратки връзки само сех има !
а с момичето което съм в момента научих много ама много неща !
1-Да вярвам в всичко което искам ) няма невъзможни неща )
2-да разбера кой е приятел и кой двуличник ( и накрая се оказа че имам 3 ма приятели а останалите са интересчии и двуличници )
3-- научиме да не изневерявам ( то това не се учи ама ме накара .. )
4-5-6-7-8-9-.... още стотици неща![]()
Never Fall Of Love
Това съм АЗ !
Аватара е момичето за което ЖИВЕЯ!
Преди ходих с един боклук. Научих се да не позволявам на никой да ми се качва на главата и да се държи лошо с мен.![]()
nauchih che trqbva v edna vryzka da ima poveche kompromisi i ne samo ot ednata strana a i ot dr..nauchih che ..trqbva da byda s nqkoi s koito naistina iskam da byda ...sys sigornost ima i oshte no za tova se seshtam
Най- сетне една тема, която не започва с "Бременна ли съм?" или "Той е с 7635986 години по- голям, това проблем ли е?" или "Малиии, как ми разбиха сърцето да знайтииии".
Та, по темата... От предишните си връзки научих, че съм се държала като абсолютна глупачка, че не мога да се влюбвам и, че никога не трябва да казвам "Обичам те" без да го чувствам, защото това само наранява. От сегашната си... хм... да го наречем връзка научавам всеки ден, че е много по- добре да не позволяваш на чувствата да станат твърде дълбоки.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Трудно ми е да кажа какво точно научих от предишния си приятел .... той беше много важен за мен в определен минал момент и ми помогна да повярвам в себе си и ми даде сили да продължа. Истината е, че когато го срещнах ужасно много имах нужда от човек до мен и макар че нещата при нас бяха доста различни и странни той ми даде сили и ме научи да бъда малко по-упорита и да вярвам в мечтите си.
Сега обаче в живота ми има друг човек. Много по-истински и по-прекрасен, но разбира се и по-различен. Той, настоящия ми приятел е човека, от който съм попила най-много неща и с когото се научих да бъда голяма и отговорна. Той ми даде смелостта да преодолея може би най-сериозното препядствие в живота ми....и това никога няма да го забравя... Научи ми че любовта наистина е важна и има човек, който би дал живота си за теб ....
Така че какво да ви кажа..... всеки (добър или лош) ни оставя по частица от себе си. И дори да отричаме това, да го наричаме "идиот", "негодник", "простак".....той е бил част от живота ни....следователно е значел нещо за нас. И дори много да ни е наранил ние не бива да обръщаме гръб на това, което ни е дал ...
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Вероятно много неща .. но ще кажа някои :
- че се пише "съжАлявам"
- че всичко хубаво рано или късно си има край
- че не трябва да подценявам факта , че все още съм в гимназията и няма да срещна момче , на което хормоните му се улегнали
- че всичко в живота на едно момче се свежда до думичката "секс"
- че НИКОГА няма да съм достатъчно добра , за да съм харесана ..
- че животът наистина е труден и мъчителен
- че никога на никого не трябва да казвам " Безразлично ми е дали съм с теб , или без теб " , защото това е най-големият кошмар , който един обичащ може да си представи
- че не трябва да надценявам момчетата , в крайна сметка те всички си присаждат сърцето .. и после бягат .
- че ако не си хубава на външен вид , никой няма да ти погледне характера на тези години .
- че всеки умее да си измисля и да лъже
Боже , колко много неща съм научила !
Това научих за 1 година..
-Че има наистина добри хора. Които се появяват в живота на човек, за да са му в помощ.
-Научих, че след като изгубиш нещо не трябва да съжаляваш за това.Поне си го имал. Спомените остават.
-Научих се да прощавам, да не бъда толкова критична..
-Научих се да моля за прошка.
-Научих ,че животът е прекалено кратък за да го съкращавам долълнително.
-Научих, че няма невъзможни неща.
-Научих, че понякога живея в илюзия.
-Научих, че не трябва да се разкривам напълно.
Научих да обичам. Научих какво е да бъдеш обичан. Научих, че болката никога не ме е оставяла..
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Научих,че всичко се връща!
Научих да не разкривам прекалено много от себе си.
Научих,че в една връзка НИКОГА няма равенство между партньорите-винаги единият се налага малко или много!
Откровеност,доверие и разговори-трите неща,които гарантират дълга връзка(естествено като ги има и чувствата)!
За година и половина,научих доста неща и пораснах извънредно много на акъл...
Думите "обичам те" на тази възраст се чуват отвсякъде,много малко хора наистина го мислят...
Всеки на тези години иска да експериментира,да търси любовта и е тотална грешка да се обвързваш с някой с думи и действия...
Повечето от момчетата не знаят какво искат, а когато го осъзнаят си мислят,че всичко може да е по старому...но е твърде късно!
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
от бившия научих доста неща, разделени главно в два аспекта:
1. материалната страна на нещата - ми той си беше спец по колите, занимаваше се с това, ходеше до германия за коли и от него научих доста неща по разните му там двигатели, марти и глупости, колкото и на някой да не им се вярвапък и той беше човекът, който разпали страстта в мен да карам
2. душевната страна на нещата - най-точно казано и обобщено разбрах, че хората могата да лъжат , а от там идват и хиляди други уроци
Предишните ми връзки бяха по-скоро фарс...към нито едно от тези момчета не изпитвах нещо по-сериозно (те за това и не бяха особено продължителни....).Все пак обаче от един от бившите ми научих какво е някой истински да те обича,да е готов да пренебрегне себе си и собствените си желания,само и само на теб да ти е добре и това все пак да не те удовлетворяваМило момче беше...
Малко по-късно срещнах един човек,който ме промени до неузнаваемост.Направи го несъзнателно,но ме превърна в едно мислещо и отговорно момиче.Заради него порастнах...и всъщност никога не сме имали връзка,но той ще си остане един от най-значимите хора в живота ми! Научи ме на обратното-какво е да обичаш с цялото си същество,но да знаеш,че е невъзможно да получиш това,което искаш.Показа ми какво е това вътрешно да се раздираш,какво е болка и страдание (пак не беше умишлено) и куп други неща...и когато казвам,че това е един прекрасен човек-абсолютно не преувеличавам![]()
После срещнах и настоящия си приятел,който пък ме научи какво е връзка...от него всеки ден "попивам" по нещичко,макар и дребно.Ще остави доста трайна следа в живота ми,в това съм сигурна! Не мога да опиша с думи колко много значи той за мен,не искам да правя равносметка за нещата,които съм научила от него,ще го оставя за бъдещето...за сега ми стига,че е до мен![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Освен,че помага за копмютъра ми и по-скоро за хардуерни съвети,защото от това не разбирам много(а съм студентка Информатика) и 1-2 пъти по английски ми е писал домашните на друго едва ли ме е научил. аз пък по математика му помагам,че съм по-добре с тая част.
Иначе в мен се промениха много неща-станах по-търпелива,по-сдържана. Определено той ми е отдушник на всички проблеми и за това не проявявам острия си характер,където не трябва. заедно се научихме да се целуваме и да правим секс. сега чакам да почна шофиорски курсове,та ще помага и там. Изобщо не е кой знае какво,но ме промени. Аз също му действам добре-придоби повече самочувствие,стана по-отворен към хората и не така притеснителен.
Това беше и посланието на самата тема... или по-скоро исках всеки да се замисли и да стигне до този извод.Първоначално написано от slan4evo_momi4e