Зравейте!Искам само да споделя какво чувствам в момента!
Чувствам се предадена и объркана.Днес имах среща с едно момче.Но той не дойде.Може би просто бе забравил за мен или искаше да се подиграе с мен???Незнам.Но докато го чаках мислех колко прекрасен ще е светът ми ако той е до мен.Исках на 14 февруари да бъдем заедно.Просто да излезем на кафе като приатели а на раздяла просто да се прегърнем Но не!Няма да забравя когато ми каза че съм много красива.Когато разговаряхме откровенно.Когато ме гледаше с толкова......любов.В момента се чувствам разбита.Плача докато пиша всичко това.Просто няма на кого да го споделя.Може би вината е в мен.Защото съм толкова доверчива,толкова влюбена в живота.Чудя се утре като ме попитат приателките ми как да има кажа че той ми върза тенекия.Може би за пореден ден ще ми кажат че не бива да се отчайвам.А как не?За 2 път съм влюбена толкова истински и за втори път съм предадена.Кажете ми какво да правя.Да избягвам ли срещи с него,какво да правя Исках само да бъда обичана,да се чувствам значима....за някого.Съдете ме ако искате,защото за мен няма значение.вече нищо няма значение за мен......няма.........няма......ням !!