- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo spored vas ozna4ava "Iskam malko svoboda,po4ivka
takam... eto q i moqta istoriq.... hodq s edno mom4e ot mesec i polovina.nie u4im v edno u-6te i toi e godinka po-golqm ot men...(az sum na 16) i v na4aloto(purvite sedmici na vruzkata ni) se durje6e adcki milo,pi6e6e mi redovno sms-si,strelka6e me,prosto go 4uvstvah,4e naistina me obi4a kakto mi kazva6e i mi go pokazva6e... problema e v tova,4e ot dve semici toi rqzko promeni otno6enieto si kum men... zahladnq nqkak si,distancira se, ne mi obru6ta6e po4ti nikakvo vnimanie v u-6te...abe durje6e se s men kato s poznata...i kato sme v kompaniq i napsleduk go zabelqzah,4e oponira na vsi4ko,koeto kazvam,govori pove4e s drygite momi4eta i t.n... ,NO rabotata e tam,4e toi e adcki seriozen tip mom4e... a i e zodiq telec,koeto samopo sebe si govori mnogo za haraktera... ne e elementaren tip,koito iska samo da se na*be s teb i ako mu otkaje6 da te zareje... a i toi mi be6e kazal,4e mnogo trudno popada na umno,inteligentno,ambiciozno,krasivo,seriozno,zaba vno momi4e i 4e s men e ucelil desqtkata... da,i az taka mislq,4e dvamata sme rodeni edin za dryg prosto.... no neznam kakvo mu stana izvednuj.. ne sme se karali za ni6to... prosto v4era re6ih da pogovorq s nego.. da go pitam za6to se durji taka s men,dali sum go razo4arovala,obidila s ne6to i t.n... i toi produljava6e dori i v razgovora ni da se durji hladno...use6tah go prosto... kaza mi tam nqkoi ne6ta i kaza,4e imal nujda ot malko po4ivka i svoboda... kak go tulkuvate tova... ????? sled kato nito sum go pritiskala da e non-stop s men,za6toto i dvamata sme dostatu4no zaeti,nito sum go tormozela za ne6to,da mu dosajdam,da se natiskam,natrapvam i t.n... i za6to go kaza... a i mesec i polovina edva li e tolkova vreme,4e da se e umoril ot ne6to vuv vruzkata ni...:/???? 6toto ne e kazal"kusame" ili ne6to takova... a toi principno pravi vinagi tova ,koeto misli bez izli6no 4akane i t.n....tui 4e.. nz..nz...pliiiissss help me people... 6tto sum adcki,adcki,adcki,adckiiii mnogo VLUBENA v nego... prosto do smurt!... ne iskam da go zagubq...kajete kakvo da pravq pliiisss!!!!!!!!!!!!!!....
еми аз си мисля,че си е харесал и някое друго момиче и се държи по-хладно с теб за да не си помисли тя ,че ти го вълнуваш много..а ти е казал това за почивката ако евентуално нищо не стане с нея да си се върне при теб
I am a violet butterfly !
Ми ... ако е толкова сериозен и толкова те обича наистина ... как ще се измори от връзка 1 месец !?
незнам колко го познаваш ... дали наистина е толкова сериозен ... дали не си си направила погрешна преценка за него ... не искам да те отчайвам, дано да е нещо временно, ако наистина го обичаш бори се за него но никога не му се моли да бъде с теб ... на 16 си има още много живот пред теб не трябва да се му се молиш ... ако той е на сила до теб и е хладен ... едва ли ше ти е много приятно че сте заедно ... преживявал съм нещо подобно ... накрая тя ме направи на глупак пред наи добрите ми приятели ...
Пожелавам ти всичко най - хубаво, дано нещата между вас да се оправят![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
mnogo go tormozish shtom iska po4ivka!!!!!!!!!1111pri istinskata liubov nema takiva spirki
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Казва ти след 1-2 седмици,че те обича! Не те обича-просто го казва. Преценил е,че не те обича и толкова. Това че сте подходящи не значи,че ще ставате като двойка. Противоположностите се привличат и това в особена важи в любовта!
крем, стиа подклажда евентуалната раздяла само...ние се борим тука да ги събираме, ти ги разделяш....ааааа, ше се караме :>Първоначално написано от krem4et0
Нека си живее в заблуда момичето, кво по-добро от щастливи деца :>
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Мога да ти кажа със сигурност, че това момче не те обича.Просто така си говори, а и ако те обичаше мислиш ли, че щеше да се държи така?А това, че иска малко почивка и свобода според мен означава,че нещата вървят към края си и той не те харесва.А и като прибавим хладното му отношение...
Е,да си живее. дано да греша и да са щастливи младите,да се плодят и да създават новото бъздеще на нацията ни!Първоначално написано от minimalist
Kak moje da ti kaje,che te obicha sled tolkova malko vreme?To po princip ne e mnogo vajno vremeto,no lichno az ne sums klonna da vqrvam.Puk i po otnoshenieto mu...ti bi li se durjala studeno s nego kato go obichash...ne nali??Znachi toi prosto ne moje da te obicha...pri lubovta nqma nachin na mu pisne ot teb za mesec.Pogovori seriozno s nego i si kaji vsichko,koeto imash!Ako neshtata sum kraq si,po-dobre e da znaesh...
хахаха колко познато ... просто е,иска да те разкара,честито =)
нито те е обичал,нито те обича,просто в болния му момчешки мозък е станало нещо и е решил,че не иска да е с теб и най-логичното според него е да се дистанцира.ае не страдай и си търси др...
може би вече не е толкова убеден, че си "сладко, мило, амбициозно и т.н." момиче и се съмнява в дълбочината на чувствата си... понякога човек просто се оказва, че се е заблудил по отношение на даден човек и решава, че му трябва време за да осъзнае къде е грешката му и как да я поправи ако изобщо може...
съвета ми е да му дадеш необходимото време при всички положения. и най-вече да се съгласиш с всяко негово решение каквото и да е то
mislq 4e neznae kak da ti kaje 4e iska da kasate.taka 4e zareji go pravo ti vmseto da se 4udi6 samo.maje mnoooogo \/
Той също те обича, но просто всеки изпада рано или късно в такъв момент. Покажи му, че наистина държиш на него и той сам ше се върне...
Don't you cry tonight I still love you baby Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight
Ами това за почивката аз го тълкувам като: "Искам да скъсаме, но нз как да те зарежа, затова вземи ти го направи!" Съжелявам ако думите ми звучат гадно, ама си е точно така..случвало ми се е![]()