Kakvo spored vas ozna4ava "Iskam malko svoboda,po4ivka
takam... eto q i moqta istoriq.... hodq s edno mom4e ot mesec i polovina.nie u4im v edno u-6te i toi e godinka po-golqm ot men...(az sum na 16) i v na4aloto(purvite sedmici na vruzkata ni) se durje6e adcki milo,pi6e6e mi redovno sms-si,strelka6e me,prosto go 4uvstvah,4e naistina me obi4a kakto mi kazva6e i mi go pokazva6e... problema e v tova,4e ot dve semici toi rqzko promeni otno6enieto si kum men... zahladnq nqkak si,distancira se, ne mi obru6ta6e po4ti nikakvo vnimanie v u-6te...abe durje6e se s men kato s poznata...i kato sme v kompaniq i napsleduk go zabelqzah,4e oponira na vsi4ko,koeto kazvam,govori pove4e s drygite momi4eta i t.n... ,NO rabotata e tam,4e toi e adcki seriozen tip mom4e... a i e zodiq telec,koeto samopo sebe si govori mnogo za haraktera... ne e elementaren tip,koito iska samo da se na*be s teb i ako mu otkaje6 da te zareje... a i toi mi be6e kazal,4e mnogo trudno popada na umno,inteligentno,ambiciozno,krasivo,seriozno,zaba vno momi4e i 4e s men e ucelil desqtkata... da,i az taka mislq,4e dvamata sme rodeni edin za dryg prosto.... no neznam kakvo mu stana izvednuj.. ne sme se karali za ni6to... prosto v4era re6ih da pogovorq s nego.. da go pitam za6to se durji taka s men,dali sum go razo4arovala,obidila s ne6to i t.n... i toi produljava6e dori i v razgovora ni da se durji hladno...use6tah go prosto... kaza mi tam nqkoi ne6ta i kaza,4e imal nujda ot malko po4ivka i svoboda... kak go tulkuvate tova... ????? sled kato nito sum go pritiskala da e non-stop s men,za6toto i dvamata sme dostatu4no zaeti,nito sum go tormozela za ne6to,da mu dosajdam,da se natiskam,natrapvam i t.n... i za6to go kaza... a i mesec i polovina edva li e tolkova vreme,4e da se e umoril ot ne6to vuv vruzkata ni...:/???? 6toto ne e kazal"kusame" ili ne6to takova... a toi principno pravi vinagi tova ,koeto misli bez izli6no 4akane i t.n....tui 4e.. nz..nz...pliiiissss help me people... 6tto sum adcki,adcki,adcki,adckiiii mnogo VLUBENA v nego... prosto do smurt!... ne iskam da go zagubq...kajete kakvo da pravq pliiisss!!!!!!!!!!!!!!....