Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
Цитирай Първоначално написано от анонимнос
Чудих се много тук ли да пусна тази тема или при болестите,но все пак...Моят проблем е следния-всичко вървеше чудесно,имах доста големи гърди за възрастта си,развивах се супер и по всичко личеше,че скоро мензисът ще ми дойде.Само да кажа-в момента съм почти на 13,6 клас съм!След като завърших 5 клас,отидох лятото при баба ми и за да се поддържам в добра форма,започнах да се ограничавам в яденето и да спортувам може да се каже активно.Преди това бях със сравнително хубава фигура!Отслабнах доста,но още не бях клиощава и си имах цици!След морето обаче спрях да спортувам,за сметка на което започнах да гладувам,като по цял ден почти не ям нищо!Отслабнах много,станах клечка,циците ми се стопиха!Секретът ми,който е нормален и идва малко преди да ти дойде,спря.До тогава вече трябваше да ми е дошло,сутиените,които ми ставаха преди,са ми големи,а и вече нямам нужда от такива!Спрях развитието си-не,по-правилно започнах обратно развитие!От месец и половина-два се храня нормално и се чудя дали би могло да ми дойде скоро или окончателно съм се съсипала?!Освен това има ли начин да ми дойде примерно до края на годината,а не в края на другата?
Малка си още, на мен ми дойде на 15 години почти. Това да не те притеснява.
Колкото до останалото - правиш супер глупаво. Никога, ама никога не спирай да ядеш. Тва нанася непоправими рани на организма и имунната ти система. Можеш да спреш развитието, да станеш анорексичка или да развиеш болемия(може и с у да е пише, не съм сигурна). Тва е най-тъпото, което можеш да направиш. Яж пълноценно и разнообразно. Спортувай, като например плуване, за да пазиш здравословна фигура. Гладуването може да ти преебе организма и да надебелееш стршно за нула време.
А и никой не обича да щипе кокъл

Че защо пък да е малка? На мен ми доиде в 4-ти клас