.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Zalupeno_Hlape
    Guest

Ще ви се стори странно.. ама..

Еми значи проблема е следния. Само 1нъж съм предлагал на момиче и това беше когато бях на 11.. останалите просто се случи така, че не се е налагало.. та.. сега съм сигурен, че с едно момиче ще тръгнат нещата, ама трябва ли да и предложа от стила "Искаш ли да станем гаджета?" - както преди? или вече е смотано?

пич начи тази фраза не е подходяща използвай умалителни към нея ако наистина нещата потръгнат тя ще почне да ти казва че те обича и тем подобни но пък има значение на колко год си
    или пък я попитай какво чувства към теб и ако каже нещо което ти хареса кажи й ти какво чувстваш към нея ае късмет !!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Няма нужда да й предлагаш.
    Сам казваш, че може би и тя ти се кефи. Ако наистина е така, предложи й просто да излезете, шегувай се с нея, закачай се. Прави й комплименти, ако всичко протече както трябва, целуни я и това си е. Няма кво да предлагаш
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами на мен последното ми гадже ми предложи по този начин,и не мога да кажа че м истана неприятно,даже напротив,много миличко беше.

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Сам казваш, че може би и тя ти се кефи. Ако наистина е така, предложи й просто да излезете, шегувай се с нея, закачай се. Прави й комплименти, ако всичко протече както трябва, целуни я и това си е. Няма кво да предлагаш
    нещо подобно на това което аз казах

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами точно така-излизате 1-2 пъти,гворите си и я целуваш. няма нужда от това ще тръгнеш ли с мен,хайде да ходим. Иначе романтично би звучало-искаш ли да опитаме заедно.

Мега фен Аватара на koalka
    И по-точно за какво се притесняваш?Не е необходимо да предлагаш така, просто се случва.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Pokani q da izlezete,zabavlqvaite se kakto si znaete,napravi i nqkoi kompliment.Druj se milo s neq i i kaji che naistina q haresvash i bi iskal da se poluchi mejdu vas.Po pogleda i shte razberesh tq iska li ili ne.. i q celuvash.Tova e ne e slojno i strashno...uspeh \/
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    И по-точно за какво се притесняваш?Не е необходимо да предлагаш така, просто се случва.
    Дам

БебЕтатаа мииии

Повече от фен
    Град
    sofia
    mi aji 4e mn q haresva6 i i kaji dali iska da stanete ne6to pove4e

Фен
    Град
    Pld
    men samo vednaj sa me pitali taka (1-voto mi gadje,kogato bqh na 12) ot togava celuvkata e= na toq vapros i vklu4itelno otgovora . ta savetvam te da izlezete pone 2 pati i to ako ima 'himiq' nqma usetite kak 6a se celuvate po nqkoe vreme
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Мега фен Аватара на iiirish
    това вече е глупаво и изтъркано. просто я целуни й това си е един вид предлагане, но просто без да е изразено с думи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си