- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Празнуване на 14 февруари сам :)
Понеже се видяло че сам ще си прекарам 14-ти , ако и вие сте така , кажете какви планове имате![]()
П.С: тази тема ми е нужна за да видя какво и аз ще правя![]()
Дамм и аз съм в същото положение...давайте идеи![]()
Ха,ами и аз нямам гадже,но определено няма да съм сама,след даскало (2ра смяна съм) с класа отиваме на кръчма и ще празнуваме и двата празника.![]()
хах дай тиазз мисля да си търя soulmate но изглежда никой ме ме харесва
![]()
![]()
![]()
а пък и мисля да бъде кат секи 1 ден
връщам се вкущи и уча :Р
i az 6te sym sami4ka utre kofti....ama ko da se prai :]
на колко си![]()
аз съм на 14имаш ли скайп :Д
Само да допълня тва "сам на свети Валентин" не е точно определение.Това че нямаш гадже означава че си "сам" ли?Събирате се с приятели и отивате някъде да празнувате.Тогава няма да сте "сами".Както си го направите,така ще си изкарате.
За хора без гаджента препоръчвам студентски град - каточе ли някакво проклятие има над провинциалните студентки което ги кара на всеки 14ти февруари да излизат по улиците и кафетата като зомбита гонтови да се изебат с всичко, само и само да не са сами на този незнайно защо странен ден.![]()
2т. системно
мноу съм малък за студенстки град![]()
![]()
![]()
![]()
но пък само ми тряя момиче![]()
ae stiga we sam sum ne sum sam
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Undying kaji kak napravi tva deto se pali we!Molia teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
LOVE SUX
приятелю и аз съм метал но моля те не пиши глупости![]()
ок де ок казах ако не ви вълнува не пишете плз
Авеее.. тва че си разочарован от любофта не значи, че другите тряя да се спрат.Първоначално написано от Shadow_Walker
Остави хората на мира, проблема си е тфой..
![]()
She don't fear the flames
She smile at the fire
Whisper the words of spell
Without fear without fright
mi to i az 6te sym si sami4ka.....no pyk v Bs 6te ima ne6to kato verijna celuFka ..i smqtam da hodime s frendovete...![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
да ти кажа нз просто ме кефи да се занимавам с такия неща ... метал съм (създадох темата аз! ) но пък не съм станал отшелники пък ме кефи да се занимавам с момичета така че подобни изрази кат обикновен ден- не е така щом всички хора мислят за това значи и аз ще се присъединя към тях ... последвайте примера и се кефете на живота
![]()
Здрасти. Аз не съм метал, нито съм пластмаса, аз съм просто метълПървоначално написано от X-NRG
Метълка всъщност. Но какво ми пречи да се кефя на живота без да празнувам на 14 февруари?
![]()
Сега да се изкажа относно празника. Мисля, че е доста измислен и тъп. Аз мога да показвам любовта си към гаджето си и през останалите дни, защо точно на 14 февруари? Но празника не ми пречи, просто го намирам за безсмислен, който му се кефи да му се кефи
She don't fear the flames
She smile at the fire
Whisper the words of spell
Without fear without fright
Аха.. е съжалявам- не исках да те обиждам. Просто си помислих че е поредния недораснъл едва навлизащ в пубертета младеж или девойка и затва реагирах бурно... Аз лично никога няма да уважавам този празник и няма да му се кефя, защото тва не е свързано с нашата история обичаи и традиции, обаче не съм спраля никой да си се кефи и да си го празнува.
Кефете се. Не искам да развалям ничии празник.![]()
nikoga ne sum praznuvala 14ti fev. s mom4e((((((( mn mi e gadny 6oty i taq god pak 6e sum bez gadje za praznika .. batii skapaniq jivot
nikoga ne sum praznuvala 14ti fev. s mom4e((((((( mn mi e gadny 6oty i taq god pak 6e sum bez gadje za praznika .. batii skapaniq jivot
хах споко и аз съм така...винаги за тоя празник или аз го зарязвам или той менеПървоначално написано от X-NRG
![]()
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22