.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Фен
    Град
    Мездра
    Утре пак ще се прекара 16-тия по ред самотен 14 февруари ма ко да са прай.Инак планове ако е убаво времето навън с матора сред приятели после вечерта некаде пак с приятели. \/

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от SciSsors
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Оле писна ми от тоя тъпия ден!Спрете се вече.
    Авеее.. тва че си разочарован от любофта не значи, че другите тряя да се спрат. Остави хората на мира, проблема си е тфой..
    Просто ми е писнало от типия лигав свети валентин...навсякъде всички почват да се лигавят и превъзнасят...тъпо е.
    И тва, че по неизвестна за мен причина започна извъднъж да ме мразиш и обиждаш постоянно и да се мислиш за мн велика си е твой проблем
    хъхъ..

Guest
    незнам нищо друго освен , че ще има запой на някъде

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    Свети Валентин е хубав празник но ако ние необръщаме внимание на гаджето си през останалото време а само на някви празници то къв е смисъла да празнуваме утре? Този ден е малко по-специален за влюбените , които са ИСТИНСКИ влюбени и ценят връзката си!

Цитирай Първоначално написано от SciSsors
    Оле писна ми от тоя тъпия ден!Спрете се вече.
    Авеее.. тва че си разочарован от любофта не значи, че другите тряя да се спрат. Остави хората на мира, проблема си е тфой..
    Просто ми е писнало от типия лигав свети валентин...навсякъде всички почват да се лигавят и превъзнасят...тъпо е.
    И тва, че по неизвестна за мен причина започна извъднъж да ме мразиш и обиждаш постоянно и да се мислиш за мн велика си е твой проблем
    1. Като заговорихме за проблеми: тва че ти мразиш тъпия и лигав Свети Валентин, щото си разочарован от любовта си е твой проблем Изкажи се против него, нищо лошо няма, ама недей да казваш на хората да се спрат само, щото на тебе така ти изнася!
    2. Не те мразя, що реши, че като се заяждам с тебе, значи те мразя?
    She don't fear the flames
    She smile at the fire
    Whisper the words of spell
    Without fear without fright

Hora zarejete taq lubov we.I bez tva nikoi o6te ne e dostatu4no golqm za da izpita istinska lubov.Az su6to ne sum i sum sam na Sv.Valentin.Toq praznik izob6to ne mi haresva.Mn e gadno vseki put se slu4va taka 4e da sum sam.
    Ako ima nqkoi da pi6e pls

Супер фен
    Момчета и момичета, разберете че истинската любов е най великото чувство на този свят. Да имаш някой до теб на този невероятно романтичен празник е най страхотното изживяване което можете да си представите. Да можеш да погледнеш дълбоко в тези огромни влюбени очи които пък гледат в твоите, да се прегърнете толкова силно че да не искате да се пуснте никога. Това е магията на Свети Валентин.
    2т. системно

O6te ne mu e vremeto.I vse pak thx za suveta.

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Момчета и момичета, разберете че истинската любов е най великото чувство на този свят. Да имаш някой до теб на този невероятно романтичен празник е най страхотното изживяване което можете да си представите. Да можеш да погледнеш дълбоко в тези огромни влюбени очи които пък гледат в твоите, да се прегърнете толкова силно че да не искате да се пуснте никога. Това е магията на Свети Валентин.
    Ами ако не са огромни ? O.O Ако са мънички и не са влюбени ? И ако е въшлясала кво правим ?
    Хаха, май ме удря магията на Свети Валентин. Този прекрасен чужд празник. Или по-скоро магията на "сам съм на поредния шибан лигав гейски празник".
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    любовта може да е велико чувство, ама св Валентин е измислен празник (особено в България) за да могат да се правят пари от рози, бонбони и гнусни розави сърчица
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Хейтъри и сякви такива комплексари да си изливат метъла в някоя друга тема . Аз смятам тази вечер да се отдам на любовнии нежни чувствааааааа.
    2т. системно

Guest
    hihihi az puk imam shibaniq kasmet vinagi da se karam s blijniq to4no predi 14 i vinagi sam bil sam e... ne savsem rqdko me napuskat ludite e za primer tazi godina 2 4asa predi 14 se skarah, a uj se obi4ahmeeeeee hahah qko nema takuv karyk ama az sam si vinoven

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    гледам тука има различни мнения таа.......вижте ся
    нека тия дето сме влюбени да изпитаме тва чуство още по-силно днес! тези които невярват в любовта- хора в какво вярвате?
    Направете си кефа днес! Няма значение дали сте сами или с гадже, живейте заради самите вас!

Guest
    Най - доброто лекарство срещу самотата е някъде да излезете с приятели. И аз сега нямам гаже, но и няма да съм сам! Ще ходим сприятелите в кварталната кръчма!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Св. Валентин sux

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Най - доброто лекарство срещу самотата е някъде да излезете с приятели. И аз сега нямам гаже, но и няма да съм сам! Ще ходим сприятелите в кварталната кръчма!
    nazdrave
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

И аз съм си самичко на този ден Нищо пък, какво толкова :P
    Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Абе вместо да се чудим кво ще прайм утре,другиден,другата седмица или месец,без човек до себе си,когато може да ни се случи нещо (да не дава Господ) и наистина да имаме нужда от такъв,вие тука за един ден някакъв си се вайкате.Айде,айде,ами вчера не бяхте ли сами,ами оня ден?Днеска кво му е толкова специалното. Ако някой толкова е замрял за плюшена мечка да каже,ше му купя...

izlez i praznuvai ne6to dnes e i trifon zarezan izlez i go praznuvai s priqteli opredeleno 6te e po dobre otkolkoto da si sam i da si misli6 za nqkoie momi4e s koeto si iskam da prekara6 praznika za6toto na men mi se slu4va to4no tova ...

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

21

То малко вече е 15 ама аз празнуването съм го оствил за ся .... отивам да докопам некой шише пиячка

Повече от фен
    Ti nqma6 li si priqteli?!

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    абе и на диско и където да идете - всички к*рви къде са без гаджета ще са безумно лесни в тоя ден,щото не искат да са сами на празника. тва жените са болни мозъци и тоя ден им е по-важен от Коледа,Нова година и рождения ден взети заедно...
    Napulno sum suglasen hahaha!

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ САМ Я ПРЕКАРАХ С КОЙ ДРУГ....
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си