- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Празнуване на 14 февруари сам :)
Утре пак ще се прекара 16-тия по ред самотен 14 февруари ма ко да са прай.Инак планове ако е убаво времето навън с матора сред приятели после вечерта некаде пак с приятели. \/
Просто ми е писнало от типия лигав свети валентин...навсякъде всички почват да се лигавят и превъзнасят...тъпо е.Първоначално написано от SciSsors
И тва, че по неизвестна за мен причина започна извъднъж да ме мразиш и обиждаш постоянно и да се мислиш за мн велика си е твой проблем![]()
хъхъ..
незнам нищо друго освен , че ще има запой на някъде![]()
Свети Валентин е хубав празник но ако ние необръщаме внимание на гаджето си през останалото време а само на някви празници то къв е смисъла да празнуваме утре? Този ден е малко по-специален за влюбените , които са ИСТИНСКИ влюбени и ценят връзката си!![]()
1. Като заговорихме за проблеми: тва че ти мразиш тъпия и лигав Свети Валентин, щото си разочарован от любовта си е твой проблемПървоначално написано от Shadow_Walker
Изкажи се против него, нищо лошо няма, ама недей да казваш на хората да се спрат само, щото на тебе така ти изнася!
2. Не те мразя, що реши, че като се заяждам с тебе, значи те мразя?![]()
She don't fear the flames
She smile at the fire
Whisper the words of spell
Without fear without fright
Hora zarejete taq lubov we.I bez tva nikoi o6te ne e dostatu4no golqm za da izpita istinska lubov.Az su6to ne sum i sum sam na Sv.Valentin.Toq praznik izob6to ne mi haresva.Mn e gadno vseki put se slu4va taka 4e da sum sam.
Ako ima nqkoi da pi6e pls
Момчета и момичета, разберете че истинската любов е най великото чувство на този свят. Да имаш някой до теб на този невероятно романтичен празник е най страхотното изживяване което можете да си представите. Да можеш да погледнеш дълбоко в тези огромни влюбени очи които пък гледат в твоите, да се прегърнете толкова силно че да не искате да се пуснте никога. Това е магията на Свети Валентин.
2т. системно
Ами ако не са огромни ? O.O Ако са мънички и не са влюбени ? И ако е въшлясала кво правим ?Първоначално написано от Amayo
Хаха, май ме удря магията на Свети Валентин. Този прекрасен чужд празник. Или по-скоро магията на "сам съм на поредния шибан лигав гейски празник".![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
любовта може да е велико чувство, ама св Валентин е измислен празник (особено в България) за да могат да се правят пари от рози, бонбони и гнусни розави сърчицаПървоначално написано от Amayo
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хейтъри и сякви такива комплексари да си изливат метъла в някоя друга тема. Аз смятам тази вечер да се отдам на любовнии нежни чувствааааааа.
![]()
![]()
![]()
2т. системно
hihihi az puk imam shibaniq kasmet vinagi da se karam s blijniq to4no predi 14i vinagi sam bil sam e... ne savsem
rqdko me napuskat ludite e za primer tazi godina 2 4asa predi 14 se skarah, a uj se obi4ahmeeeeee hahah qko nema takuv karyk
ama az sam si vinoven
гледам тука има различни мнения таа.......вижте ся
нека тия дето сме влюбени да изпитаме тва чуство още по-силно днес! тези които невярват в любовта- хора в какво вярвате?![]()
Направете си кефа днес!Няма значение дали сте сами или с гадже, живейте заради самите вас!
![]()
Най - доброто лекарство срещу самотата е някъде да излезете с приятели. И аз сега нямам гаже, но и няма да съм сам! Ще ходим сприятелите в кварталната кръчма!
nazdraveПървоначално написано от Анонимко
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
И аз съм си самичко на този ден![]()
Нищо пък, какво толкова :P
Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.
Абе вместо да се чудим кво ще прайм утре,другиден,другата седмица или месец,без човек до себе си,когато може да ни се случи нещо (да не дава Господ) и наистина да имаме нужда от такъв,вие тука за един ден някакъв си се вайкате.Айде,айде,ами вчера не бяхте ли сами,ами оня ден?Днеска кво му е толкова специалното.Ако някой толкова е замрял за плюшена мечка да каже,ше му купя...
![]()
izlez i praznuvai ne6to dnes e i trifon zarezan izlez i go praznuvai s priqteli opredeleno 6te e po dobre otkolkoto da si sam i da si misli6 za nqkoie momi4e s koeto si iskam da prekara6 praznika za6toto na men mi se slu4va to4no tova ...![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
То малко вече е 15 ама аз празнуването съм го оствил за ся .... отивам да докопам некой шише пиячка![]()
Ti nqma6 li si priqteli?!
Napulno sum suglasenПървоначално написано от ATAKABG
hahaha!
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ САМ Я ПРЕКАРАХ С КОЙ ДРУГ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell