.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    levskarka_f
    Guest

Za tezi koito 6te sa sami na Sv VAlentin

heiiiiii hora daite savet ako ste sami na Sv valentin ko 6te pravite poneje az 6te sam sama i se 4ydq da priznaq li na edin pich 4e go obi4am ili da iz4akam do sldva6tiqt sv valentin

току що направих подобна тема

Re: Za tezi koito 6te sa sami na Sv VAlentin

Цитирай Първоначално написано от levskarka_f
    heiiiiii hora daite savet ako ste sami na Sv valentin ko 6te pravite poneje az 6te sam sama i se 4ydq da priznaq li na edin pich 4e go obi4am ili da iz4akam do sldva6tiqt sv valentin
    Ще празнувам Трифон Зарезан (както беше написано в една тема "сресан " )

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

Бе ако ще признаваш любовта си на момчето, направи го тая година, не другата, после може да е късно...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Абсолютно празнувам Трифон Зарезан - мн по- як празник, поне си е Български, а не неква Американска измишлиотина

БебЕтатаа мииии

ohh..okaza se che i az shte sym sama.. Kofti ama pone shte si praznuvam Trifon zarezan ..Bulgarski si e..a ne Katolicheski kato sv.valentin :P :P :P Qko izkarvane na vliubenite :P :P :P \/ \/ \/
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    kaji na toq koito go obi4a6 samo toi da s nqkoi,ina4e dobra ideq tochno na sv.Valentin

6te piq oo mnogo 6te piq

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми ще празнуваме Трифончо с приятели и ще се отдам на пиене

Голям фен
    Град
    Memphis
    kak tak toq pi4 go zaobi4a mi kaji kato samo si go vijdala i go obi4ash ve4e : ve kak stavat tiq magii ve pxaaxaxax ludnica
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Град
    Лапландия!?
    Ми ще си празнувам Трифон Зарезан както винаги правя защото поне си е български празник пък и ми е мноо по-приятен от сърчицата и от тем подобни бози.

Град
    In The Heart of Darkness
    Да съгласна съм- пълна боза и тоя празник!!! боже боже! довечера си отивам с дружината на една кръчма и никви сърця, моля!!!! сссссъкс!!!!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

ami az li4no 6te praznuvam kakto izglejda Sv. Valentin sam a Trifon Zarezan s priqteli ina4e za mom4eto priznai mu nqma da sajelqva6 dori i da te razo4arova otgovora mu po dobre sega otkolkoto cqla godina da se 4udi6 i da se qdosva6 za6to ne mu kazah ...... ako mu bqh kazala .... i tn davai smelo na pred i dano ima6 uspeh

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Супер фен
    Ще излизам на кафенце с фр.

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Да съгласна съм- пълна боза и тоя празник!!! боже боже! довечера си отивам с дружината на една кръчма и никви сърця, моля!!!! сссссъкс!!!!

Мноо ясно...Св.Валентин- лигавщини бе чувек....Трифон Зарезан - е тфа е истината за мен..
    Кучка съм, но не твоята...

o`boje`prosti`i`
    Guest
    4epHo0KaTa_Lady
    Католиците не ли хора бе скъпа ? Кви мислиш ,че са африканци ли ? А и колко процента от Християните са католици? По-голямата част нали. Ши ма извиняваш много,но си оправи предрасъдаците !!!! Is it clear ?!?!??!?!?!!

levksarka_f
    Guest

e da

e da ama mene me e strah i nemoga tva dneska se opitah ama ne mojah 4istitih my praznika toi na mene sa6to sled tva mu se usmihnah i toi na mene ama me e strah pls kajete kakvo da pravq

levskarka_f
    Guest

:)

mike jones az ne sam go vidqla izvednaj tva mom4e toi e ot 2 godini v na6eto daskalo i az vseki den go vijdam no edva predi 2 meseca osaznah 4e go obi4am i to naisitna mnogooooooo

levskarka_f
    Guest

:)

mike jones az ne sam go vidqla izvednaj tva mom4e toi e ot 2 godini v na6eto daskalo i az vseki den go vijdam no edva predi 2 meseca osaznah 4e go obi4am i to naisitna mnogooooooo

Guest

оооо недей чака до другия Св Валентин моля ти се ... ест че ще му кажеш сега

levksarka_f
    Guest

:(

gost da ne misli6 4e e tolkova lesno

ole davam vsi4ko na sveta za da bqh sama... vsi4ko davam.. samo za da sum sama dnes... ujasen praznik.. celiq den bqh na centara i razdavah prezervativi ii valentinki :P

Град
    Ibiza

Re: :(

Цитирай Първоначално написано от levksarka_f
    gost da ne misli6 4e e tolkova lesno
    то сигурно не е лесно ама ти просто трябва да събереш смелост и да си кажеш каквото има да казваш, не е задължително да е днес точно но не оставяй за догодина защото в момента може да има привличане м/у вас ама догодина може да го няма ( или по просто не оставяй днешната работа за утре)
    Успех
    доколкото за тази вечер аз няма да празнувам никъде, смятам да си остана в нас. ако някоя госпожица се чувства самотна мое ми драсне в ICQ ))))))))))))))))))

Guest
    Az pyk 6te sam si samichko vky6ti nito ima s koi da praznuvam sv.valentin nito s koi da praznuvam trifon zarezan... pff kofti ne vyrvi sama da piq... nqkak gadno mi e i she se depresiram o6te poveche.. ama mai zapochnah da svikvam.. i minalata godina bqh taka i po minalata... veche zapochvam da se chudq dali nqkoga shte moga da praznuvam pone edin ot 2ta praznika.. E to ne 4e e zadyljitelno ama vse pak iskam i az da usetq trypkata za tova che nqkoi te obicha i ne moje da jivee bez teb i taka.. kakto vsqka ve4er i tazi shte si stoq pred pc-to i shte sde chudq zasshto vse az sam precakana v jivotaa..

Голям фен
    opredeleno sega triqbva da mu priznaesh:}dogodina moje da e kasno
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си